E3Dome: syyskuussa sekä lyödään lätkää että potkitaan palloa

10.06.2014 15:00 | Jukka O. Kauppinen

EA tarjoaa melkoiset urheilujuhlat syyskuussa, sillä tuolloin julkaistaan sekä FIFA 15 että NHL 15. Huh hui!

FIFA 15:sta hypelainaus:

Emotionaalinen älykkyys: Kaikki 22 kentällä olevaa pelaajaa ovat ensimmäistä kertaa yhteydessä toisiinsa mahdollistaen faneille maailman parhaiden pelaajien asenteen ja persoonallisuuden kokemuksen matsin aikana. Pelaajat tunnistavat erilaisia tilanteita, jotka aikaansaavat aitoja emotionaalisia reaktioita  – jotka pohjautuvat luonnollisesti pelin tapahtumiin. Jos pelaaja esimerkiksi joutuu jatkuvasti vastustajan estämäksi, hän voi kohdata vastustajan haasteen ja tilanteen mukaisella tavalla. Pelaajat vastaavat autenttisesti uusilla reaktioilla päätöksiin, huonoihin taklauksiin, missattuihin tilanteisiin, maaleihin ja muihin merkittäviin hetkiin läpi koko pelin. Käytössä on yli 600 potentiaalista emotionaalista reaktiota.

Vastustajat ja joukkuetoverit tekevät FIFA 15 -pelissä päätöksiä oikeiden urheilijoiden tapaan. Joukkueilla on nyt kokonaiskuva pelistä ja taktiikkaa päivitetään dynaamisesti kuhunkin tilanteeseen sopivaksi. Jos vastustaja esimerkiksi johtaa yhdellä maalilla 88 minuutin kohdalla, he voivat päättää pitää palloa kulmassa saadakseen aikaa kulumaan. Tuloksena on inhimillisempi vastustaja, joka ottaa enemmän riskiä ollessaan häviöllä ja konservatiivisempi johtaessaan. Park the Bus, In the Mixer ja Time Wasting ovat vain muutamia uusia tiimitaktiikoita fanit löytävät FIFA 15 -pelistä. 

FIFA 15 julkaistaan syyskuussa PC-, Xbox One- ja PlayStation 4 -alustoille. Myös Xbox 360, PlayStation 3, Wii, 3DS ja PlayStation Vita ovat listalla, mutta EA ei kertonut ilmestyvätkö nämä versiot samana päivänä.

Ja se NHL 15?

NHL 15 -peli tarjoaa faneille entistäkin realistisemman näköisen kokemuksen. 12 Player NHL Collision Physics ja Real Puck Physics tuovat urheilulajin kovaotteisen kaaoksen ja ennalta-arvaamattomuuden peliin Katso, liiku, pelaa ja ajattele kuin aito jääkiekonpelaaja samalla kun uusi autenttinen pelaajamallinnus ja kehittyneet työkalut, kuten Superstar Skill Stick ja Vision AI, tarjoavat ennennäkemättömät ohjausmahdollisuudet sekä kehittyneen pelaajaälyn.

 Koe jokaisen pelin tunneskaala samalla kun pelaat autenttisilla areenoilla läpi koko National Hockey Leaguen. Pääset pelaamaan täysille fanikatsomoille, jotka on luotu hyödyntämällä 9000 dynaamista ja yksilöllistä yleisömallia – eniten missään urheilupelissä. Tämän lisäksi pääset todistamaan kaikkien aikojen realistisinta broadcast-pakettia: NHL 15 uudistaa pelin ulkoasun täydellisesti uuden NBC Sports Game Day Presentationin myötä, joka pitää sisällään kommentaattoritiimin Mike ‘Doc’ Emrickin ja Eddie Olczyn NBC Sportsilta. TSN analyytikko Ray Ferraro jakaa myös omaa tietouttaan jään tasolla.

NHL 15 julkaistaan kaikille alustoilleen 11.9.

Lisätietoja: http://www.easports.com/fifa

Lisätietoja: http://www.easports.com/nhl

Lisää E3-messuiltakaikki E3 2014 -uutiset

RSS: https://muropaketti.com/pelit/feedhttps://muropaketti.com/pelit/feed

Muropaketin uusimmat