E3dome: tuhti tietoannos kotimaisesta East India Companystä

07.06.2009 17:02 | Jukka O. Kauppinen

Suomalaisen Nitro Games –pelitalon työstämä strategiapeli East India Company oli sekin esillä E3-messuilla. Brittiläisen kolonialismin kulta-aikaa kuvaavassa pelissä rakennetaan kunnon kauppa-imperiumia Aasian vesille. Pelistä on ohessa tarjolla kunnon annos kuvia ja informaatiota.

Ensin videota, lopussa paljon kuvia:

 

 

Lisää E3 2009 -messujen tarinoita: E3dome-uutiset

E3-videoita: https://www.youtube.com/user/wwweDomenet

Keskustelu

Empire: Total War oli täydellinen pettymys. Pelkään vielä että ne pirulaiset menee ja tekee samanlaista huttua mahdollisen Shogun 2 kanssa.

”halo 3 on paljo paremmat graffat” puuttuu……………..

fdgfrgf, olet säälittävä. et edes uskalla tehdä omaa käyttäjänimeä.

Mutmut, eikö edome ole kuullut että Nitro Gamesilla tehdään toistakin samaan aikakauteen sijoittuvaa peliä?

Aika riskisti tulee Age of Pirates (tai Pirates of the Caribbean peli) mieleen tuosta laivan kannella ryntäilystä ja kyllä muutenkin tuosta meritaistelusta. Mutta on se vain hieno, että Suomessakin vähän yritetään panostaa peliteollisuuteen.

Aikanaan tuntui kovin kiinnostavalta, mutta Empire: Total War teki sen kaikkia kiinnostavan puolen (meritaistelu) tyylikkäämmin ja kattavammin, sekä ehti ensin. Muutenkaan tuo perustason kaupankäynti ei näyttänyt kovin mielekkäältä ainakaan videolla. Harmi sinänsä, näin se tuppaa välillä käymään kun peliä devataan vuoden päivät.

Tää olis kyl varmaan ollu hyvä peli 5 vuotta sitte ku oli sea dogsit sun muut. Nyt näyttää aika vanhentuneelta ja semmoselta mikä ei jaksa pitää mielenkiintoa yllä pitkään. Harmi.

Aika TÖRKEESTI kuvia. Ei sattusi löytymään lisää.

Muropaketin uusimmat