Uusimmat

e3Dome: Wii U:n pelivideot muilta alustoilta

08.06.2011 15:45 Jouni Mäki-Panula

Nintendo käytti PC:ltä, PlayStation 3:lta ja Xbox 360:lta lainattua kuvamateriaalia esitellessään kolmansien osapuolten Wii U:lle tekemiä pelejä E3-tilaisuudessaan.

Nintendo of American johtaja Reggie Fils-Aime myönsi olosuhteisiin nähden rehdisti, että Wii U:n lanseeraustilaisuuden pelivideot olivat muilta alustoilta lainattuja, jos kyseessä ei ollut Nintendon oma tuotanto.

Näin siksi, että Wii U:n lanseeraamiseen on yli vuosi, eivätkä ulkopuolisten pelit ole vielä riittävän valmiita esiteltäviksi. Fils-Aime kuitenkin vakuuttaa, että Wii U pystyy HD-tason grafiikkaan siinä missä Xbox 360 tai PlayStation 3:kin.

Etenkin Darksiders 2:n grafiikkaa ihailtiin Nintendon tilaisuudessa, eikä Fils-Aimen mukaan ole mitään tehoon perustuvaa estettä sille, etteikö Wii U pystyisi kyseiseen visuaalisuuteen. Tätä näkemystä tulee vielä se, että Darksiders 2:n tuottaja ehti GameInformer-lehden haastattelussa toteamaan, että hän uskoo juuri Wii U -version olevan se pelin muikein malli laitteen ominaisuuksien ja ohjaimen ansiosta.

Lähde: VG247

Lisää E3-messuilta: kaikki E3 2011 -uutiset

Kaikki uutiset: Sivu 1Sivu 2Sivu 3

Kaikki uutisotsikot: Domen arkisto