Uusimmat

e3Dome: YouTube, Bing, uusi käyttöliittymä ja netti-TV Xbox 360:een

06.06.2011 20:09 Miikka Lehtonen

Microsoft teki E3-lehdistötilaisuudessaan sen, mistä oli huhuttu jo jonkin aikaa, ja esitteli uusitun Xbox 360 -käyttöliittymänsä. Kovasti Windows Phone 7:n ja tulevan Windows 8:n mieleen tuova käyttöliittymä on suunniteltu juuri Kinectin ääniohjaus mielessä.

Xbox 360:n uusittu käyttöliittymä pistää kerralla tyyliä kunnolla uusiksi ja käyttää Windows Phone 7:stä ja Windows 8:sta tuttua Metro-käyttöliittymäkittiä. Tästä johtuen mukana on niitä tuttuja pikainfoa jakavia laatikoita, sekä ilmavaa tunnelmaa.

Ei siinä kuitenkaan kaikki: Microsoft ilmoitti myös lisäävänsä Xbox 360:n käyttöliittymään tuen suoraan YouTube-videolle, sekä Bing-verkkopalvelulle. Demossa PR-edustaja haki Bingin avulla tietoa puhumalla konsolille ja Microsoftin hakumoottori sitten hoiti homman loppuun.

Kaikkia muita kuin suomalaisia kiinnostanee myös se, että Microsoft lisää Xbox 360:n käyttöliittymään mahdollisuuden katsella nettitelevisiota suoraan Xbox 360:n kautta. Tärkeänä partnerina julkistettiin Ultimate Fighting Championship, jonka ohjelmistoa voi jatkossa katsella interaktiivisesti Xbox 360:n kautta, mutta se ei meitä lämmitä. Veikkaan nimittäin, että Jeesus tekee paluunsa ja siat lentävät, ennen kuin palvelulle löytyy yhteistyökumppani Suomesta, jossa netti-TV on pahasti lapsenkengissään.

Lisää E3-messuilta:kaikki E3 2011 -uutiset

 

Muropaketin uusimmat