UUSIMMAT

EA avaa Origin-pelikaupan

06.06.2011 13:08 | Jukka O. Kauppinen

Electronic Arts avaa Origin-nimisen uuden digitaalisen pelikaupan, joka korvaa ilmeisesti nykymuotoisen EA Store -verkkokaupan. Samalla Origin on yhdistää palveluihinsa myös sosiaalista mediaa.

EA:n mukaan….

Originista voi ostaa ja ladata EA:n parhaita pelejä. Palvelusta löytyy tällä hetkellä yli 150 erilaista peliä ja tulevien kuukausien aikana sinne tuodaan uutta sisältöä – muun muassa erityisiä limited edition –versioita odotetuista. Palveluun tuodaan ladattavaksi myös EA Partnereiden materiaalia kuten Alice: Madness Returns ja 38 Studiosin Kingdoms of Amalur: Reckoning. Myöhemmin tänä vuonna ilmestyvä Star Wars™: The Old Republic tulee myös eksklusiivisesti ladattavaksi vain Originiin.

EA julkisti samalla beta-version Origin-ohjelmasta, joka on ladattavissa heti osoitteesta www.origin.com. Origin beta on työpöytäohjelmisto, joka toimii käyttäjän keskitettynä kanavana parhaaseen EA-sisältöön. Origin betan avulla käyttäjät voivat helposti löytää pelikavereita, nähdä mitä he pelaavat sekä tietenkin ladata ja pelata EA:n tuoreimpia pelejä.

Origin.com palvelussa voi luoda jo tänään oman Origin-profiilin, ladata Origin betan, ostaa ja ladata sekä heti saatavilla olevia että ennakkotilattavia pelejä. Originista löytyy myös eksklusiivista pelisisältöä, videoita ja muuta materiaalia tulevista EA-peleistä: Mass Effect 3, FIFA 12, SSX, Madden NFL 12, Need for Speed The Run, Star Wars: The Old Republic, The Sims 3 ja Battlefield 3.

“Haluamme tarjota kuluttajille suoran yhteyden upeaan sisältöön ja sosiaaliseen yhteisöön, jollaista ei ole aiemmin nähty”, EA CEO John Riccitiello kertoo.  “Origin.com ja Origin betaohjelman julkistus on vasta alkua. Origin kasvaa ja kehittyy aikaa myöten tarjoten kuluttajille uusia toimintoja ja sisältöä, jota ei mistään muualta löydä.”

Originin kautta voi myös seurata E3-messuja EA:n näkökulmasta.

Lisätietoja: http://www.origin.com

Lue myös

Dynasty Warriors 7 (PS3, Xbox 360)

Logitech F540 – pelikuulokkeet konsolipelaajille

Section 8: Prejudice (PC, Xbox 360)

Witcher 2 – konseptigalleria

Keskustelu

Ihan turhaan sinukki on tehty ko maailma on jo muutenki pullollaan idiootteja.

ihan turhaan ne tollasen teki ku steam on jo olemassa

Muropaketin uusimmat