EA ei aio toistaa tämän konsolisukupolven virheitään

31.08.2012 09:30 | Juho Anttila

EA

Uusi konsolisukupolvi lähestyy ja kulissien takana peliyritykset virittelevät jo uusia kikkojaan. Niin myös megayritys Electronic Arts. EA:n alkutaival nykyisen konsolisukupolven parissa ei mennyt aivan suunnitelmien mukaan, mutta yritys aikoo oppia virheistään.

Electronic Artsin johtajistoon kuuluva Frank Gibeau tunnusti Bloombergille antamassaan haastattelussa, ettei yritys ollut valmistautunut nykyiseen konsolisukupolveen asianmukaisesti. Ongelma löytyi teknologiapuolelta. EA:lla ei nimittäin ollut tarpeeksi vahvaa pelimoottoria, jonka varaan rakentaa pelitarjontaansa.

Seuraavaa konsolisukupolvea varten yritys on varautunut paremmin. Pelimoottori on jo valmiina ja se kantaa nimeä Frostbite. EA Digital Illusionsin kehittämä pelimoottori on räätälöity alusta saakka uutta konsolisukupolvea varten. Tällä kertaa Electronic Arts aikoo myös panostaa pelivalikoimaan kunnolla, toisin kuin viimeksi. Luvassa on kattava valikoima niin tuttuja kuin uusiakin pelinimikkeitä jo uuden konsolisukupolven ensimmäisten kahden elinvuoden aikana.

Lähde: Gamasutra

Lisää aiheesta

Näe huippusalainen sammakkoteknologia – Crysis 3 videolla

Zyngan ja EA:n kädenväännöstä muodostumassa tärkeä ennakkotapaus

EA povaa perinteisen pelimyynnin kuolemaa ja valmistautuu digiaikaan

Lue myös

Madagascar 3: Europe’s Most Wanted (PS3, Wii, Xbox 360)

Resident Evil 6 – myös kauhua, ei vain räiskintää

Counter-Strike: Global Offensive tuo yhteen CS1.6:n, CSS:n ja CoD4:n pelaajat

Pandojen aika alkoi World of Warcraftissa

Muropaketin uusimmat