UUSIMMAT

EA: ”huhut Dead Space 4:n perumisesta ovat valetta!”

06.03.2013 12:00 | Miikka Lehtonen

Eilen kuulimme uutiset, jotka eivät yllättäneet ketään: Dead Space 3 ei saisi jatkoa. Ei sen takia, että pelisarjassa nyt valittamista olisi, vaan koska EA asetti jatkolle epärealistisen kovat myyntivaatimukset. Nyt näyttää siltä, että uutiset olivatkin ehkä valetta, sillä EA kiistää kaiken.

Uutisoimme eilen, että odotettu oli tapahtumassa: Dead Space ei saisi jatkoa. Emmekä yllättyneet, sillä jo Dead Space 3:n ilmestymisen alla pelimaailmassa kiersi tieto, jonka mukaan Dead Space 3:n olisi täytynyt myydä suorastaan naurettavia määriä, jotta jatko-osa olisi kasvavien budjettien aikakaudella saanut vihreän valon. Ja kun naurettavat myynnit eivät sitten olisi täyttyneet… no, tiedätte lopun.

Mutta nyt EA kiistää kaiken. Firma on antanut Gamasutra-pelisaitille lausunnon, jonka mukaan se ”yksiselitteisesti kiistää huhut Dead Space 3:n huonoista myynneistä ja Dead Space 4:n peruuttamisesta”. Eihän tässä toki mitään kirkossa vielä kuulutettu, mutta ainakaan firma ei ole vielä tehnyt konkreettisia päätöksiä pelisarjan suhteen. Lotto vetämään, siis? Kyllä minulle perinteisempi Dead Space taas maistuisi, mutta jos kehitys jatkuu nykyisillä raiteillaan ja nelososa olisi kehno 3PS, tulisin toimeen ilmankin.

Lähde: Twitter

Lisää aiheesta

Se oli siinä: Dead Space 3 oli lajinsa viimeinen

Dead Space 3 (PC, PS3, Xbox 360)

Mulkaisu: Dead Space 3