Uusimmat

EA-kiho täpinöissään Wii U:sta

11.07.2011 13:36 Miikka Lehtonen

WIi U on jakanut vahvasti pelikansan mielipiteitä. Toiset ovat laitteesta aivan täpinöissään, toiset taas varmoja jo ennakkoon, että Nintendolla on käsissään megaluokan floppi. John Riccitiello kuuluu ensimmäiseen leiriin, sillä mies hehkuttaa olevansa Wii U:sta todella vakuuttunut — vaikka ei yleensä pidä liikeohjauksesta!

EA:n ykkösmies John Riccitiello ei normaalisti ole liikeohjauksen suuri ystävä. ”Vaikka Movella ja Kinectillä onkin joitain hienoja juttuja, en ole liikeohjauksen ystävä. Se on mielestäni liian epätarkka. Tykkään siitä, että ammun jotain ja osun siihen. Tykkään, että kulman ympäri pyörähtäessäni teen sen tarkasti”, Riccitiello selitti. ”Tykkään heilutella tikkuja ja painella nappeja.” Mutta?

”Mutta Wii U:n toisessa näytössä on jotain, mikä nostaa sen kaiken ennen kokemani yläpuolelle. Voin piirtää syöttökuvion Maddenissa. Voin tilata FPS:ssä ilmaiskuja vihollisteni niskaan. Voin antaa tiimikavereilleni selviä ohjeita tai katsella pelikartan toista osaa”, mies hehkutti.

Ja miten ollakaan, nämä kaikki huikeat pelikokemukset onnistuvat EA:n, EA Sportsin ja EA Partnersin peleillä, coming to your Wii U soon! Eli tokihan miehellä on oma lehmä kaulaansa myöten ojassa, mutta Riccitiello ei ole kokemustensa kanssa yksin. Ehkä Wii U:ssa on jotain pientä magiaa, kun miltei kaikki vehjettä oikeasti kokeilleet ovat siitä täpinöissään? No, seurataan tilanteen kehittymistä, sillä itse en ole vehjettä vielä käpistellyt.

Lähde: CVG

Lue myös

Huhupartio: Battlefield 3:a ei nähdä Steamissa

EA ei poistanut Crysis 2:ta Steamista

Crysis 2 lähti Steamista DLC:n takia

Huhupartio: EA siirtää pelejään pois Steamista

EA:lla tärppäsi: Steam-suosio huipussaan

Muropaketin uusimmat