UUSIMMAT

EA laskutti rahaa demosta – syynä järjestelmävirhe

05.07.2014 18:00 Juho Anttila

Kovasti pelaajien vierastama EA on suuri julkaisija ja täten monen mielissä oletusarvoisesti ahne rahastaja. Kun FIFA 14 – ja UFC -pelien Xbox One -demojen kylkeen ilmestyi konsolin latauspelikaupassa vitosen hintalappu, aika moni arveli oletusarvoisesti kyseessä olevan EA:n uusi tapa puristaa viimeinenkin euro pelaajien taskuista.

Kyse ei taida olla aivan ensimmäisestä kerrasta pelaamisen historiassa, kun pelin demoversiosta pyydetään rahaa, mutta huolestuttavasta linjanvedosta joka tapauksessa. Kuvakaappaukset tilanteesta lähtivätkin kiertämään verkkoa välittömästi, kun asia havaittiin, eikä nettikommentointi ollut kaikin puolin siitä kiltimmästä päästä.

EA on nyt ottanut kantaa tapahtuneeseen. Firman mukaan kyse on järjestelmävirheestä ja molemmat demot ovat nyt taas ilmaisia. Joku vääräleuka tosin ehti jo pohtimaan, minkälainen tekninen virhe voi aiheuttaa tämän kaltaisen mokan. Kokeiliko EA kepillä jäätä tai kertoiko moka jotain kulissien takaisista suunnitelmista? Foliohatut esiin!

Lähde: Eurogamer

Lisää aiheesta

EA kisaa taas Amerikan paskimman firman tittelistä

EA-pomo ei sulata Amerikan huonoin yritys -äänestystulosta

Paskin firma -nimitys sai EA:n pohtimaan toimintatapojaan