EA myöntää: Medal of Honor oli laaduton

06.11.2010 17:30 Jouni Mäki-Panula

Electronic Arts on taipunut myöntämään, että lokakuussa julkaistu Medal of Honor ei täyttänyt sille asetettuja laatukriteerejä. Danger Closen ja Digital Illusionsin yhteistyönä kehittämä Medal of Honor on saanut viileän vastaanoton kriitikkojen keskuudessa. Aivan surkeasta tekeleestä ei ole kyse, mutta erityistä kehuttavaakaan ei löydy.

”Peli ei täyttänyt meidän laatuodotuksiamme. Meillä täytyy olla peli, joka on todella vahva, jotta menestyisimme kyseisillä markkinoilla. Medal of Honoria pidetään jossain määrin karskimpana kuin se onkaan. Peli on parempi kuin arvostelut antavat ymmärtää”, pohdiskeli EA:n ajo- ja räiskintäpeleistä vastaava johtaja Patrick Soderlund.

EA ei kuitenkaan pidä Medal of Honorin paluuta epäonnistuneena, joten jatkoa lienee luvassa. Myyntilukuja EA ei vielä kertonut, vaan vinkkasi odottamaan yhtiön osavuosikatsaukseen asti.

Lähde: EA: MOH didn’t meet quality expectations.

Lue myös

Medal of Honor (PC, PS3, Xbox 360)

Afganistan, tuo hiekkainen vastine Vietnamille. Neuvostoliitto vietti maassa koko 80-luvun etenemättä minnekään, ja nyt Nato, USA etunenässä, hakkaa päätään samaan seinään. Mitä mainiointa pelimateriaalia siis.

Lue myös

DJ Hero 2 (PS3, Wii, Xbox 360)

Logitech Wireless Drum Kit – rumpujen lupaus ei täyty

Perjantaikevennys: Opettajan tietokoneessa kummittelee!

Tässä on ensimmäinen Kinectin tuhoama tv