UUSIMMAT

EA paljasti lisätietoja seuraavasta Battlefield 4 -lisäristä

21.06.2014 14:00 | Juho Anttila

Battlefield 4 oli, kaikista ongelmistaan huolimatta, todennäköisesti viime vuoden paras moninpeliräiskintä eikä asema ole tämän vuoden puolellakaan ollut uhattuna. Pian peli muuttuu jälleen piirun verran paremmaksi, kun neljäs luvatuista viidestä lisäsisältöpaketista julkaistaan. EA on nyt julkaissut lisätietoja nimeä Dragon’s Teeth kantavasta lisäristä.

Kierrätystä, aakeita laakeita ja merimaisemia esitelleet lisäsisältöpaketit saavat seuraa kaupunkimaisemiin keskittyvästä latauspaketista. Dragon’s Teeth sisältää neljä uutta karttaa, joista kukin tarjoaa omanlaisensa näkökulman aasialaishenkiseen kaupunkiaiheeseen. Uudet kartat ovat saaneet nimikseen Lumphini Garden, Pearl Market, Propaganda ja Sunken Dragon.

Karttojen lisäksi pakettiin on jälleen mahdutettu mukaan muun muassa uusi pelimuoto. Chain Link -niminen pelimuoto haastaa pelaajat linkittämään avainkohteita toisiinsa voiton varmistamiseksi. Mitä tämä todellisuudessa tarkoittaakaan selviää lähempänä lisärin julkaisua.

Luvassa on myös viisi uutta asetta, ballistinen kilpi jonka toiminnasta ei vielä kerrottu muuta sekä miehittämätön R.A.W.R.-ajokki. Lisäksi tarjolla on jälleen kerran kymmenen uutta haastetta ja nippu saavutuksia. Dragon’s Teethin virallista julkaisupäivää ei olla vielä julkistettu, mutta huhujen mukaan Premium-pelaajat pääsevät lisärin kimppuun heinäkuun 3. päivä, loput tästä kaksi viikkoa myöhemmin.

Lähde: Battlefield-kotisivu

Lisää aiheesta

Battlefield 4: Naval Strike DLC (PC, PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One)

Battlefield 4: Second Assault DLC (PC, PS3, PS4, Xbox One, Xbox 360)

Battlefield 4: China Rising DLC (PC, PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One)

Keskustelu

Kyllä Planetside 2 on massiivisena moninpeliräiskintänä paljon parempi kuin battlefield 4.

Varmaan suht samalla periaatteella toimii kilpi Dragon’s Teethissäkin, vaikka video taitaakin olla Hardlinesta.

Muropaketin uusimmat