Uusimmat

EA tahtoo LoL:n ja DOTA:n reviirille

19.05.2013 15:00 Juho Anttila

Dawngate

Ensin oli vain yksittäinen Warcraft III -kartta, joka käänsi pääpelin mekaniikan päälaelleen ja keräsilopulta melkoisen kulttisuosion. Sitten tuli League of Legends ja tyhjensi pajatson kokonaan. Nyt niin sanottuna lords management -pelejä puskee markkinoille joka suunnalta. Myös EA tahtoo mukaan jakamaan tätä kakkua.

EA:n uusin yritys kantaa nimeä Dawngate. Peli on fantasia-aiheinen, mutta juuri sen enempää siitä ei tähän mennessä olla vielä kerrottu julkisuuteen. Pelin kehityksestä vastaa kokonaan EA:n omistama Waystone Games ja lupausten mukaan peli antaa mahdollisuuden muokata sankareita haluamaansa rooliin yhteisövetoisessa ja jatkuvasti kehittyvässä ympäristössä. Silkkaa markkinointidiipadaapaa siis vielä tässä vaiheessa.

Dawngate ei ole EA:n ensimmäinen yritys saada oma menestyjä MOBA-markkinoille. Warhammer Online: Wrath of Heroes epäonnistui hyvästä lisenssistä huolimatta ja suljettiin tämän vuoden maaliskuussa. Helppoa ei tule olemaan Dawngatellakaan, sillä lähes jokainen merkittävä julkaisija kehittää parhaillaan omaa lords management -peliään. Markkinoilla tulee olemaan lähivuosina ruuhkaa.

Lähde: Edge

Lisää aiheesta

Valve yrittää oikeasti tehdä DOTA 2:sta aloittelijaystävällisemmän

LoL ei bannaa vaan kasvattaa

Blizzard ja Valve sopivat DOTA-riitansa