Uusimmat

Early Access -julkaistu Conan Exiles myi 320 000 kappaletta viikossa, modityökalut tulossa

11.02.2017 18:00 Muropaketin toimitus

Selviytymispeli Conan Exiles on menestynyt erinomisesti, vaikka kyseessä on vasta pelin Early Access -versio. Pelin viralliset serverit ovat nyt aukeamassa uudelleen, ja peliin lisätään pian myös mahdollisuus omien modien tekemiseen.

Funcomin selviytymispeli Conan Exiles julkaistiin 30. tammikuuta, mutta jo nyt peli on noussut suureen suosioon. VG24/7:n mukaan Earle Access -versiona julkaistua peliä myytiin ensimmäisen viikon aikana peräti 320 000 kappaletta, ja peli on myös pysytellyt vakaasti Steamin maailmanlaajuisen myyntilistan kärkisijoilla.

Julkaisemassaan lausunnossa Funcomin kehittäjät kertovat olevansa kiitollisia pelin huikeasta suosiosta.

”Tämä on vasta Early Access -seikkailun alku, ja teemme kaikkemme varmistaaksemme, että Conan Exiles muuttuu täysmittaiseksi peliksi, jolla on tarjottavaa sekä vanhoille että uusille Conanin ja selviytymispelien faneille”, kehittäjät kertovat lausunnossaan.

Conan Exilesin viralliset serverit jouduttiin sulkemaan jo pari päivää julkaisun jälkeen suuren kysynnän vuoksi, mutta VG24/7:n mukaan serverit ovat nyt palaamassa linjoille. Lisäksi kerrotaan, että peliin on pian tulossa modituki. Peliin pääsee tekemään modeja lataamalla Epic Games launcherin Unreal Enginen viralliselta sivulta. Kun modit luotu, ne voi jakaa Steamin Workshop-sivun kautta.

Conan Exilesin Early Access -versio on saatavilla Steamista hintaan 29,90€. Myöhemmin keväällä peli tullaan julkaisemaan Xbox One Preview -palvelussa, ja suunnitteilla on myös myöhemmin saapuva PlayStation 4 -käännös.

Conan Exiles
Kaikki jutut aiheesta