Earth No More palaa 3D Realmsin ohjastuksissa

26.09.2012 18:30 | Jukka O. Kauppinen

Earth No More -pelin piti olla uuden suomalaisen Recoil Gamesin mahtava läpimurtopeli, jolla suunnataan kertalaakista maailman huipulle. Ja miksei, olihan pelin takana osaavia jamppoja, joilla oli myös vahvaa osaamista pelimaailmasta.

Toisin siinä silti kävi. Recoil astui julkisuuteen 2007 alkuvuodesta, mutta joulukuussa 2009 firma tunnusti pelin menneen jäihin. Sen jälkeen pelistä on oltu enimmäkseen hiljaa, vaikka pienet linnut visertävät että pelin rahoittaja ja omistaja 3D Realms olisi kierrättänyt jatkotuotantovastuuta on muutaman eri studion välillä.

Parhaimmillaan 3D Realms kerää uutta rahoituskierrosta Gambitious-rahoituspalvelun kautta. Kaikesta päätelleen pelin taakse on löydetty uusi yhteistyökumppani, jolla on raskas vastuu työstää peli valmiiksi ja julkaisukuntoon.

Lähde: 3D Realms returns with post-apocalyptic FPS Earth No More on new crowdfunding site Gambitious

Lisää aiheesta

Suomalaiset pelialan veteraanit perustivat uuden kehitysstudion – Recoil Games tähtää maailmanmarkkinoille

”Tavoitteemme onkin kehittää maailmanluokan toimintaseikkailupelejä, joissa korostuu kiehtovan tarinan ja visuaalisuuden lisäksi edistyksellinen pelattavuus”, Syvähuoko tiivistää Recoilin tavoitteet.

Lisäksi Recoil kertoo virallisessa julkilausumassaan hyödyntävänsä ”uudentyyppistä elokuvamaista Cinegames-pelinkehitystekniikkaa. Cinegames-peleissä keskeistä on voimakas tarina, aidot ihmissuhteet ja ryhmätyöskentely.”

Suomalaispeli Earth No More jäihin, Recoil keskittyy muihin puuhiin (päivitetty)

Saamiemme ja äärimmäisen luotettavien tietojen mukaan Earth No Morea ei kannata odotella aivan lähiaikoina, sillä tiimi on niin sanotusti pistänyt pienokaisensa nukkumaan: peli on jäissä määrittelemättömän ajan ja Recoilin porukka keskittyy toistaiseksi pienempiin peleihin, joilla pyritään pitämään firman talous sellaisessa kunnossa, että jatko on mahdollista.

 Lue myös

Assassin’s Creed III -ensikosketus osa 1: renessanssin loistosta uudelle mantereelle

Hybrid (Xbox 360)

Sairasta! NESin Zapperista tehtiin oikea laserpyssy!

Sony saattaa olla pahemmassa liemessä kuin moni aavistaakaan