Earthworm Jimin luoja tekee muovailuvaha-animaatioseikkailua Armikrog

19.06.2013 18:15 | Jukka O. Kauppinen

Doug TenNapel ei välttämättä soita ihan heti kelloja Pertti Peruspelaajalle. Hän kun on amerikkalainen animaattori ja käsikirjoittaja, jonka luomusten pohjalta on tehty monen monta hittiteosta. Kuten Earthworm Jim –pelit. Jim kun on TenNapelin hahmo. Muita herran pelialavisiiteillä syntyneitä luomuksia ovat 1996 PC:lle ja PlayStationille julkaistu hyvin omaperäinen ja huumorintajuinen seikkailupeli The Neverhood sekä Skullmonkeys.

Doug ja Pencil Test Studios –pelitalo ovat nyt tekemässä jotain astetta erikoisempaa. Heillä on näet työn alla muovailuvaha-animaatioseikkailu Armikrog.

Armikrog ei ole jatkoa kummallekaan edellä mainitulle ysärikulttiklassikolle, mutta peliä tehdään Neverhoodin tapaan lumoavalla, ainutlaatuisen peliomaperäisellä muovailuvahatekniikalla.

Kiehtovalta vaikuttava seikkailu kuitenkin tarvitsee yhä tukeasi, sillä Kickstarterin kautta rahoitustaan etsivä teos on kirjoitushetkellä vielä alle 600 000 taalassa, kun tavoitteena on 900 000.

Mikäli peli pystytään toteuttamaan, niin se jaellaan DRM-vapaana digipainoksena PC:lle, Macille ja Linuxille GOG.comin kautta.

Uutistärpistä kiitokset Miikalle.

Lisätietoja: http://www.kickstarter.com/projects/1949537745/armikrog

Lisätietoja: https://en.wikipedia.org/wiki/Doug_TenNapel

Lisää aiheesta

Double Finen uutuuspeli mahdollistaa sateenkaarisuhteet

Kissat + Bejeweled = Combat Cats

Oculus Rift keräsi 16 miljoonan lisärahoituksen

Onneksi nämä paskat Kickstarterit failasivat

Keskustelu

Tennapelin sarjikset on myös aivan laatukamaa, Creature Tech ja Black Cherry varsinkin.

Muropaketin uusimmat