Edes erämaamökki ei enää pelasta sinua Steam-alennusmyynneiltä

27.01.2012 12:30 | Miikka Lehtonen

Valven Steam on samaan aikaan rakastavan jumalan lahja ja vihaisen jumalan rangaistus maailmallemme. Se tarjoaa helpon tavan pitää yhteyttä kavereihin, moninpelata laadukkaasti ja tietenkin myös ostella aivan liikaa pelejä Steamin lukuisista alennusmyynneistä. Jatkossa niiltä ei voi suojautua edes pakenemalla sivilisaatiosta.

Netissä innostuttiin eilen melkoisesti kun kävi ilmi, että Steam julkaistaan myös Android- ja iOS-mobiililaitteille. Osalla porukasta meni taas vähän överiksi ja useampikin peelo tuuletti kuvitellessaan, että Team Fortress 2 ja Portal 2 pyörivät kohta iPhonella. Totuus ei ole niin maaginen, mutta aika maaginen kuitenkin, sillä Steamin mobiiliversio tarjoaa käyttäjille mahdollisuuden chattailla kaveriensa kanssa, selailla muita käyttäjiä ja Steam-käyttäjäryhmiä, sekä myös ostella pelejä niin Macille kuin Windows-koneillekin.

Mobiili-Steam ei ole vielä koko kansan herkkua, sillä se on toistaiseksi suljetussa betatestissä. Mukaan voi yrittää lataamalla ohjelman ja aktivoimalla sen. Onnea matkaan!

Lähde: Steampowered.com

Lue myös

Gotham City Impostors -ennakko (PC, PS3, Xbox 360)

King Arthur II: The Role-playing Wargame -ennakko (PC)

Onko seuraavan sukupolven konsolit jo suunniteltu? Ainakin prosessorituotanto on jo alkamassa…

Vuoden 2011 parhaat pelit -äänestyksen tulokset