Uusimmat

Eeppinen Skyrim-kamppailu videolla: 100 lohikäärmettä vs. 1000 jousimiestä!

04.11.2016 14:00 Tuukka Hämäläinen

theelderscrolls-skyrim-specialedition-003

YouTube-käyttäjä Cosmic Contrarian tarjoilee eeppisen kamppailun Skyrimin maisemissa. Tubettajan tuoreella videolla sata lohikäärmettä ja tuhat jousimiestä ottavat mittaa toisistaan.

YouTuben Cosmic Contrarian on aiemmin järjestänyt massiivisia yhteenottoja Fallout-pelien maailmassa, kuten 20 000 robotin hyökkäyksen Commonwealthiin. Skyrim: Special Editionin ilmestymisen kunniaksi tubettaja on kuitenkin vaihtanut postapokalyptisesta scifistä fantasiaan.

Alla olevalla videolla Cosmic Contrarian laittaa Skyrimin todelliseen myllerrykseen, kun 100 lohikäärmettä ja 1 000 jousimiestä kohtaavat taistelukentällä.

Tuukka Hämäläinen

"Olen kirjailija ja toimittaja, joka on avustanut Muropakettia vakituisesti vuodesta 2016 alkaen. Juttuja kirjoittelen pääasiassa pelipuolelle, mutta myös leffapuolella voi nimeni näkyä. Pidän eniten seikkailupeleistä, joissa voi edetä hiippailemalla, enkä koskaan lakkaa puhumasta Jurassic Parkista ja Metal Gear Solidista. Olen vannoutunut konsolipelaaja, jonka suosikkipelejä ovat esimerkiksi Outer Wilds, Death Stranding ja The Last of Us Part II."

Muropaketin uusimmat