Ei mikään musta möykky – Xboxin ja PlayStationin haastavasta uudesta konsolista on julkaistu konseptitaidetta

08.01.2019 12:02 | Muropaketin toimitus

Slightly Mad Studiosin toimitusjohtaja on esitellyt, miltä sen kehittämä uusi pelikonsoli oikein saattaa näyttää.

Slightly Mad Studiosin toimitusjohtaja Ian Bell on esitellyt Twitterissä miltä sen työstämän Mad Box -pelikonsolin konseptitaide näyttää, kertoo Gamesindustry-julkaisu. Bellin mukaan luvassa ei ole mitään mustaa möykkyä, vaan Mad Box aikoo juhlia pelaamista värikkäästi.

Mad Box -konsoli julkistettiin viime viikolla, ja kyseessä on Bellin mukaan VR-pelaamista tukeva hyvin tehokas pelikonsoli. Sen on tarkoitus haastaa Sonyn PlayStation ja Microsoftin Xbox One. Bellin sanojen mukaan tämä onnistuu tarjoamalla pelikehittäjille täysin ilmaiseksi Mad Box -pelimoottori: sen avulla pelien porttaaminen eri alustoille tullee olemaan hyvin helppoa ja nopeaa.

Slightly Madin toimitusjohtaja on todennut, että se on kerännyt projektia varten hyvät määrät rahoitusta monilta eri sijoittajilta. Mad Box tulee myyntiin kolmen vuoden aikana, ja sen luvataan olevan tehoiltaan samalla tasolla kuin hyvin väkevä kahden vuoden päästä saatavilla oleva PC.

Bell lupasi Twitterissä maksavansa 10 000 euroa ja elinikäiset ilmaiset pelit sille, joka keksii Mad Boxille parhaimman sloganin.