Ei se ole tyhmä joka pyytää – Evolvessa riittää ostettavaa

12.02.2015 15:00 | Juho Anttila

Sangen muikealta vaikuttava Evolve-räiskintä on yksi alkuvuoden kuumimpia pelejä. Kuten jo aiemmin kerroimme, pelintekijöillä tuntuu kuitenkin olevan mielessä muutakin kuin pelkkä komean pelikokemuksen tarjoaminen. Evolveen on nimittäin luvattu huikea määrä maksullista, ladattavaa lisäsisältöä.

Se, kuinka suuresta määrästä onkaan kyse, on myös vihdoin selvinnyt. Pelin Xbox One -latauskaupasta löytyy nimittäin tällä hetkellä 44 ladattavaa, maksullista lisäesinettä. Yhteensä koko satsille kertyy hintaa yli 135 taalaa. Euroissa laskettunakaan ei taideta jäädä tästä paljoa jälkeen.

Huomionarvoista on, ettei kyseinen lisäesineläjä pidä vielä sisällään pelin kausikortin mukana ostettavaa lisäsisältöä. Kausikorttia tarvitaan, jos mielii saada haltuunsa muun muassa neljä uutta metsästäjää. Kausikortin hinta pyörii puolestaan 25 taalan paikkeilla.

Kun aiheesta kohuttiin viime vuonna, kehittäjä Turtle Rockin perustaja Phil Robb totesi, ettei ketään pakoteta ostamaan mainittuja lisäsisältöjä. Lisäksi Turtle Rock on luvannut julkaista kaikki uudet kartat ja pelimuodot ilmaiseksi estääkseen pelaajayhteisöä jakautumasta. Silti, 135 taalan edestä maksullista lisäsisältöä… Tällaista nähdään yleensä vain ilmaispelattavien mikromaksupelien kohdalla.

Lähde: Polygon

Lisää aiheesta

Evolve-kehittäjä pettyi DLC-reaktioihin: ”ei tässä ketään yritetä kusettaa”

Evolve siirtyi avoimeen betaan

Kiinnostava Evolve siirtyi ensi vuoteen

Keskustelu

Ostin tuon, eikä mua haittaa ollenkaan että siihen saa lisää skinejä ostettua rahalla. Must on mukava optio että voi ostaa erilaisen skinin kuin mitä kaikilla muilla on käytössä, kuin että kaikki skinit olisivat heti vapaasti käytettävissä.
Miksi se on tyhmää maksaa? Must on tyhmempää olla maksamatta ja warettaa kuten yleensä kaikki tekee.
Viihdyttävä peli, joskin hieman liian nopeatempoinen…

Jäi betasta jo nii paska maku tästä et jäi ostamatta.
Onneksi jäikin! :D

Aivan, turhaa kitinää kerran pelimuodot ja kartat on ilmaisia.
Onhan esimerkiki Killing Floorissakin vaikka mitä ylimääräistä ukkoa ynm rompetta, mutta peliä se ei muuta mihinkään- Ellei halua ”koristeita”.

Miksi ihmeessä tästä pitää marista. Jos haluat tukea pelintekijöitä niin osta ihmeessä. Hienoa, että uudet kartat ja pelimuodot ovat kaikille ilmaisia toisin kuin joissakin muissa peleissä. Uudet hahmot olisivat voineet kyllä olla myös ilmaisia.

Eipä tarvitse vaivauta tuohon soppaan sormiaan pistämään. Heh. Ei se ole tyhmä joka pyytää vaan se joka maksaa. Jos kukaan ei noista ala maksamaan niin kohta ne ovat ilmaisia. Mutta ihmisluonnon tuntien ja varasinkin jos noista lisäreissä on jotain peliä helpottavaa paskaa niin ostajat löytyvät kyllä.

Muropaketin uusimmat