UUSIMMAT

Ei todellakaan näin: pelikehittäjät saivat tuhansia uhkaavia sähköposteja tunteita kuumentavan aiheen takia

05.08.2019 18:13 | Muropaketin toimitus | 1

Eräs pelimaailman puhutuimmista aiheista on se, että Steamin haastanut Epic Games Store -pelikauppa myy pelejä yksinoikeudella.

Ooblets-pelin kehittäjät ovat joutuneet vainon kohteeksi sen jälkeen, kun he ilmoittivat tehneensä yksinoikeussopimuksen Epic Games Storen kanssa. Indie-studion molemmat työntekijät saivat tuhansia, elleivät jopa kymmeniä tuhansia, uhkaavia viestejä.

Epic Games Storen kanssa tehty sopimus varmistaa, että Glumberland-studio pystyy pitämään Ooblets-pelin kehitystyön laadukkaana.

Studio on paljastanut, että suoranainen vihapostivyöry on ollut murskaavaa etenkin sen takia, että kehittäjillä on aiemmin ollut positiivinen ja kannustava suhde peliyleisöön. Asiasta uutisoi Gamesindustry.biz.

Keskustelu

Uutisesta yllättäen jätetty pois Ooblets-devaajan todella provosoiva vastaus Epic-yksinoikeudesta valittaneille asiakkaille. Mielestäni ei pitäisi tulla yllätyksenä, että jos tahallaan provoaa asiakkaitaan, siitä saa myös paskaa niskaan. Ei sillä, että tappouhkaukset sun muut lapsellisuudet olisi millään muotoa hyväksyttäviä.

Itse olen sitä mieltä, että tämä Epic-kaupan vihaaminen on lähtenyt raiteiltaan jo aikoja sitten. Ei vain voi ymmärtää miten ja miksi joku on verisesti uskollinen Steamille tai millekään muulle kaupalle. Meikäläisellä on vieläpä melko tuoreessa muistissa minkälainen paskamyrsky aikoinaan nousi, kun paljastui että Half-Life 2 vaati toimiakseen jonkun surkean Steam-kikkareen…

Muropaketin uusimmat