Uusimmat

Elder Scrolls IV: Oblivion Sonyn konsoleille

29.09.2006 13:30 Miikka Lehtonen

Oblivion Sonyn konsoleillePlayStation 3:n niukka julkaisuvalikoima sai yllättäen aimoannoksen lihaa luidensa ympärille, kun Bethesda ilmoitti julkaisevansa suositun Oblivion-roolipelinsä samaan aikaan konsolin kanssa. Samaan syssyyn peli uutisoitiin myös aivan odottamattomalle pelialustalle.

Bethesdan mukaan Oblivion ilmestyy PS3:n rinnalla kauppojen hyllyille niin Yhdysvalloissa kuin Euroopassakin, joten jenkit pääsevät nauttimaan laajasta roolipelistä jo marraskuussa. Europelaajat odottavat omaansa, kuten konettakin, maaliskuulle.

”Olemme innoissamme voidessamme tuoda Oblivionin kaltaisen pelin PlayStation 3:lle heti julkaisun yhteydessä”, hehkutti Bethesdan presidentti Vlatko Andonov. ”Oblivionin lukemattomat palkinnot ja kaupallinen menestys tekevät selväksi, että PlayStation 3:n omistajia odottaa melkoinen herkku marraskuussa.”

Tulta ja tulikiveä

Yllättävämpää on se, että Bethesda ilmoitti samaan syssyyn julkaisevansa massiivisen, satoja tunteja pelattavuutta sisältävän roolipelinsä myös PSP-käsikonsolille. Kannettavasta Oblivionistakaan ei kerrottu sen enempää, joten käännöksen laatu ja mittakaava jäävät mysteeriksi. Täydellinen pelikäännös olisi kuitenkin todellinen ohjelmointityön mestariteos, joten karsittuihin ominaisuuksiin kannattanee varautua. PSP-versio pelistä ilmestyy niinikään keväällä 2007.

Sotaa toisen ulottuvuuden hyökkääjiä vastaan

Simon Elon arvostelu Elder Scrolls IV: Oblivionista

Kuvat ovat pelin Xbox 360 -versiosta

Vieläkö Oblivion kiinnostaa?

Katso tilanne vastaamatta