Elite Dangerous nähdään myös PlayStation 4 -konsolilla

07.03.2015 18:00 | Juho Anttila

Elite on todellinen peliklassikko ja sen uusintaversio Elite: Dangerous onkin osunut kovaa monen retrohenkisen pelaajan hermoon. Retrosta pelissä ei toki ole sinällään kyse, onhan Elite Dangerous ihan ehta nykyaikainen avaruuslentely. Peli ei tule jäämään pelkästään PC-herrarodun herkuksi, sillä se tullaan näkemään myös konsoleilla.

Jo aiemmin oli tiedossa, että Elite: Dangerous julkaistaan Xbox One -konsolille. Tähänastisen tiedon perusteella kyseessä olisi ollut yksinoikeusjulkaisu. Peliä kehittävän Frontierin David Braben on kuitenkin kommentoinut, ettei tilanne ole PlayStation 4 -pelaajien kannalta aivan niin synkkä. Kyse on nimittäin vain ajastetusta yksinoikeusjulkaisusta.

Elite: Dangerousin Xbox One -julkaisu nähdään tänä kesänä. Sen jälkeen luvassa on muun muassa Mac-versio, mutta Braben lupaa peliä myös PlayStation 4 -pelaajille. Xbox One -yksinoikeuden kestosta ei tosin ole tähän mennessä ollut vielä mitään puhetta, joten voi olla, että pleikkaristit joutuvat odottamaan omaansa vielä hyvän tovin.

Lähde: Videogamer

Lisää aiheesta

Mulkaisu: Elite: Dangerous

Eliteä, elokuvia ja kuntoilua – kätevästi yhtaikaa

Elite Dangerous: Tuksu nähty, Siika löydetty

Muropaketin uusimmat