UUSIMMAT

ENCE TV:n kuuma paneelikeskustelu Suomen elektronisen urheilun tilasta

31.05.2013 17:30 | Teemu Hiilinen

Suomen elektroninen urheilu on kyntänyt koko kevään kriisistä toiseen. ENCE eSports on tästä syystä päättänyt järjestää paneelikeskustelun ensi sunnuntaina kello 18:00 suorana lähetyksenä. Paneelissa paneudutaan ongelmiin, käydään läpi niiden syitä sekä yritetään löytää tie ulos katiskasta, ennen kuin on liian myöhäistä.

Paneelikeskusteluun on kutsuttu Suomen elektronisen urheilun liiton hallituksesta Pekka ”arx” Aaltonen, joka kertoo mistä ongelmat johtuvat, mitä SEUL on tehnyt viimeiset kuukaudet ja miten vuosi päätetään voitollisesti. Aaltonen on varmasti koko paneelikeskustelun odotetuin vieras johtuen viimeaikaisista tapahtumista SEUL ry:n ympärillä.

Paikalla on myös The Group ry:n Niklas ”nikui” Renman. Renman on Solid Gaming -tapahtuman vastaava järjestäjä. Tapahtuma on nyt ajautumassa pieneen kriisitilaan, kun yhä useampi pelaaja on perunut tulonsa. Renmanin kanssa käymme läpi, miksi näin on tapahtunut ja miksi ihmeessä hän kirjoitti blogin, jossa sanotaan Solid Gamingin olevan Suomen paras verkkotapahtuma.

Paikalle saapuu myös Sami ”SamZ” Lönnberg, joka on menestykkäästi vetänyt ESPC BlackStorm -pelikahvilaa Verkkokaupassa sekä samalla tukenut monia eri eSports-hankkeita Suomessa. Lönnberg valoittaa meille tulevaisuuden suunnitelmiaan sekä myös kertoo syitä eSports-innostukseensa.

Paneelin vetää Teemu ”wabbit” Hiilinen, joka on laittanut grillin kuumaksi jo etukäteen.

Paneelin tarkoitus ei ole murskata ihmisiä, vaan etsiä keinoja viedä elektronista urheilua eteenpäin. Toki paneelissa vaaditaan vastauksia lamaannustilaan.

Lähetystä voi seurata suorana sunnuntaina kello 18:00 ENCE TV:n kautta osoitteesta http://www.ence.fi/tv/.

Lisää aiheesta

Suomalaiset eSports-järjestöt vaativat ripeitä peliliikkeitä

SEUL ry kannustaa eSport-turnausten järjestäjiä parempiin tapahtumiin

Suomen eSport-skene suorittaa puhdistumisriittejä myrskyn keskellä

Sisäinen draama uhkaa lamauttaa mittavaa julkista tukea nauttivan pelijärjestön