Uusimmat

Ensi vuonna WoW-pelaajat pääsevät viimein seikkailemaan demoniplaneetta Argusin maisemiin

07.11.2016 18:00 Tuukka Hämäläinen

worldofwarcraft-legion-001

World of Warcraft: Legionin tarina tullaan kehittäjien mukaan viemään päätökseensä ensi vuonna Burning Legionin hallitsemalla Argus-planeetalla. Argusilla on suuri merkitys massiiviroolipelin taustakertomuksessa.

World of Warcraftin (2004) pelaajat pääsevät viimein tutustumaan Argus-planeetan maisemiin ensi vuonna saapuvan päivityksen myötä. Polygonin mukaan pelikehittäjä Blizzard julkisti asian viikonloppuna järjestetyn BlizzCon-tapahtuman paneelissa.

Argus on merkittävä planeetta Warcraftin taustakertomuksessa: Planeetta toimii yhtenä demoniarmeija Burning Legionin tukikohdista, ja se oli aikanaan myös pelattavan dranei-rodun kotimaailma. Polygonin mukaan pelin fanit ovatkin spekuloineet jo vuosia siitä, milloin Argus tulee pelattavaksi alueeksi massiiviroolipeliin.

Yllättävää on kuitenkin, että Argus tullaan lisäämään World of Warcraftiin ensi vuonna ilmestyvän 7.3-päivityksen myötä, eikä maksullisena laajennuksena. Pelijohtaja Ion Hazzikostas kertookin, ettei hän uskoisi Argusin toimivan omana laajennuksenaan:

– Voisimme kehittää paljon ekologioita ja juttuja sinne, mutta loppupeleissä se tuntuisi erittäin yksioikoiselta alien-laajennukselta, Hazzikostas kuvailee.

Hazzikostasin mukaan Argusille sijoitetaankin elokuussa ilmestyneen Legion-laajennuksen tarinallinen kliimaksi. Päivitystä saadaan Polygonin mukaan odottaa vielä pitkälle ensi vuoteen, sillä sitä ennen tullaan julkaisemaan vielä kaksi patchia.

World of Warcraft
Kaikki jutut aiheesta

Tuukka Hämäläinen

"Olen kirjailija ja toimittaja, joka on avustanut Muropakettia vakituisesti vuodesta 2016 alkaen. Juttuja kirjoittelen pääasiassa pelipuolelle, mutta myös leffapuolella voi nimeni näkyä. Pidän eniten seikkailupeleistä, joissa voi edetä hiippailemalla, enkä koskaan lakkaa puhumasta Jurassic Parkista ja Metal Gear Solidista. Olen vannoutunut konsolipelaaja, jonka suosikkipelejä ovat esimerkiksi Outer Wilds, Death Stranding ja The Last of Us Part II."

Muropaketin uusimmat