Uusimmat

Ensimmäinen GameXpo Messukeskuksessa viikonloppuna – uusilla pelimessuilla eivät alle 12-vuotiaat sooloile

03.11.2016 08:55 Tatu Junni

GameXpo

Helsingin Messukeskuksessa järjestetään ensi viikonloppuna uusi pelialan tapahtuma GameXpo.

GameXpo on järjestäjätahon mukaan Suomen suurin pelitapahtuma, joka kerää yhteen kaiken, mitä pelaamisesta kiinnostuneen tulee tietää ja kokea. Mukana on konsolit, konsoli- ja pc-pelit, applikaatiot, verkkopelit, oheislaitteet – ja paljon muuta. GameXpon yhteydessä järjestetään myös mm. cosplayn SM-kilpailut, Asus ROG Tourmanent ja pelikahvila.

Koko ohjelma ja näytteilleasettajat löytyvät täältä: GameXpon ohjelma.

GameXpo on lähtökohtaisesti suunnattu kaikenikäisille, mutta tietyin reunaehdoin. Alle 12-vuotiaat voivat saapua messuille ainoastaan aikuisen seurassa. Lisäksi vieraita pyydetään huomioimaan messuilla liikkuessa mahdolliset ikärajat ohjelmissa ja osastoilla. Mikäli haluat testata pelejä omin käsin, on syytä varautua tarvittaessa todistamaan ikäsi.

Messut järjestetään Helsingin Messukeskuksessa (Messuaukio 1, 00520 Helsinki) seuraavasti:

Perjantai 4.11.2016 klo 12-20
Lauantai 5.11.2016 klo 9-19
Sunnuntai 6.11.2016 klo 10–17

Samanaikaisesti GameXpon kanssa Messukeskuksessa järjestetään DigiExpo, Skiexpo, lautailutapahtuma BoardExpo ja uutuutena Lätkä & Säbä Expo. Kaikkiin tapahtumiin pääsee samalla lipulla.

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat