Uusimmat

Ensimmäinen teaseri julki: H. P. Lovecraftin tarinoihin perustuva kauhupeli näyttää upealta

18.10.2016 17:00 Tuukka Hämäläinen

conarium-001

Conarium on lupaava kauhupeli, joka perustuu kulttikirjailija H. P. Lovecraftin novelleihin. Zoetrope Interactiven kehittämästä pelistä on nyt julkaistu ensimmäinen teaser-traileri.

H. P. Lovecraftin tarinoihin perustuvia pelejä on tälläkin hetkellä kehitteillä useampia, mutta yhden on kerrottu ilmestyvän jo alkuvuodesta 2o17. Kyseessä on Zoetrope Interactiven kehittämä ja Iceberg Interactiven julkaisema Conarium, jolle on juuri julkaisu ensimmäinen teaser-traileri.

Conarium sijoittuu klassikkotarinan Hulluuden vuorilla (At the Mountains of Madness, 1936) jälkimaininkeihin. Pelissä pelaaja astuu Miskatonic Universityn tieteilijän saappaisiin ja pääsee tutkimaan hylättyä tutkimusasemaa Antarktiksella, sekä outoja, vieraita maailmoita.

Ensimmäisen trailerin perusteella Conarium ainakin näyttää upealta. Peli on parhaillaan kehityksessä PC:lle, mutta Siliconeran mukaan Xbox One ja PlayStation 4 -versiot ovat nekin ennen pitkää tulossa.

H.P. Lovecraft
Kaikki jutut aiheesta

Tuukka Hämäläinen

"Olen kirjailija ja toimittaja, joka on avustanut Muropakettia vakituisesti vuodesta 2016 alkaen. Juttuja kirjoittelen pääasiassa pelipuolelle, mutta myös leffapuolella voi nimeni näkyä. Pidän eniten seikkailupeleistä, joissa voi edetä hiippailemalla, enkä koskaan lakkaa puhumasta Jurassic Parkista ja Metal Gear Solidista. Olen vannoutunut konsolipelaaja, jonka suosikkipelejä ovat esimerkiksi Outer Wilds, Death Stranding ja The Last of Us Part II."

Muropaketin uusimmat