Ensimmäisestä Crysiksestä hiottu versio konsoleille

09.09.2011 20:00 | Tero Lehtiniemi

Sekä ensimmäinen Crysis että sen jatko-osa ovat mitä erinomaisempia pelejä, vaikka kourallinen 90-luvulle jumahtaneita sankareita yrittääkin väittää kakkososaa konsoleiden vesittämäksi räpellykseksi. Ikään kuin kettuiluna näille sankareille Crytek on päättänyt osoittaa, että pyörii se aito ja alkuperäinen Crysis konsoleillakin.

Sekä XBLA:ssa (1600 pistettä) että PSN:ssä (~16e) julkaistava Crysis on niin sanotusti remasteroitu versio vaikuttavasta räiskintäklassikosta. Remasteroitu ei tässä asiayhteydessä tarkoita rajoitetumpia kenttiä ja ainoastaan kahta vihollista samanaikaisesti ruudulla, vaan entisestään hiottuja tehosteita ja uusittuja nanopukukontrolleja.

Ensi kuussa julkaistava, kaikessa hiljaisuudessa tehty peli näyttää debyyttitrailerin perusteella varsin mainiolta. Palaamme asiaan valmiin pelin tiimoilta.

Lähde: Kotaku

Lisää aiheesta

Crysis (PC)

Hype tuli, hype meni. Crysis oli viime syksyn puhutuimpia ja kohutuimpia pelejä, mutta kohu laantui aikanaan. Moni ei välttämättä edes muista koko peliä, mutta me emme ole unohtaneet. Palaamme Crysisin pariin näin jälkikäteen, krapulan hälvennyttyä ja katsomme mistä oikein oli kyse.

Kun Crysiksen päältä riisuu kaiken kohun konetehosta ja unohtaa viime vuonna riehuneet markkinointipuheet, mitä jää jäljelle? Onko Crysis oikeasti pelaamisen arvoinen peli vai hypetettiinkö taas aivan turhaan?

Crysis 2 (PC, PS3, Xbox 360)

Valtakunnan virallisen grafiikkademon jatko-osa on peli, josta lähes jokaisella on ollut mielipide jo etukäteen. Vuoden odotetuin tai kokeilematta konsoloitua lannoitetta. Valinta on vapaa.

Spekuloinnin aika on lopulta ohi. Crysis 2 on rysähtänyt vihdoin niin konsoleille, tietokoneille kuin myyntilistojen kärkeenkin. Paratiisisaaren sijaan pelikenttänä on nyt urbaani viidakko. Nanopuku 2.0 on täällä.

Lue myös

Fallout mukaan Puolan politiikkaan!

The Legend of Zelda on liian vaikea peli Eiji Aonumalle

Resistance 3 (PS3)

Warhammer 40K: Space Marine (PC, PS3, Xbox 360)