Uusimmat

Ensimmäistä kertaa järjestetty GameXpo oli yleisömenestys ja palaa myös ensi vuonna

07.11.2016 08:05 Tuukka Hämäläinen

GameXpo

Viikonloppuna ensimmäistä kertaa järjestetty GameXpo-pelitapahtuma toi uutta yleisöä DigiExpon ja muiden messujen viikonloppuun. GameXpo on vahvistettu järjestettäväksi myös ensi vuonna.

Helsingin Messukeskuksessa järjestetyt DigiExpo ja GameXpo -tapahtumat tavoittivat viikonloppuna suuren yleisön. Yhdessä Skiexpon, BoardExpon ja Lätkä & Säbä -messujen kanssa digi- ja pelitapahtumat tavoittivat 40 000 kävijää.

Runsaan suosion saavutti DigiExpon Tulevaisuus on täällä -alue, jossa esiteltiin pian tai hamaassa tulevaisuudessa markkinoille tulevia teknologioita. Alueella esiteltiin muun muassa VR-laseja, Tesla-sähköautoa, sekä Suomen suurinta 3D-tulostinta.

Messukeskuksen myyntiryhmäpäällikön Niko Kantolan mukaan ensimmäistä kertaa järjestetty GameXpo toi tapahtumaan uutta yleisöä:

– GameXpo onnistui uutena pelitapahtumana houkuttelemaan uusia kävijäryhmiä viikonlopun messuille ja se osui loistavasti ajan hermoon. Pelaamisesta on tullut arkisempaa ja se kiinnostaa hyvin eri-ikäisiä messuvieraita.

Pelimessujen kävijöitä kiinnostivat myös GameXpon peliturnauksen. Sunnuntai-iltapäivänä järjestetyn Counter-Strike: Global Offensive -turnauksen voiton veti ENCORE-joukkue.

DigiExpo ja GameXpo järjestetään uudelleen 3.-5. marraskuuta 2017. Samaan aikaan järjestettävä SkiEXpo laajenee talviurheilutapahtumaksi nimeltä GoExpo Winter.

GameXpo
Kaikki jutut aiheesta

Tuukka Hämäläinen

"Olen kirjailija ja toimittaja, joka on avustanut Muropakettia vakituisesti vuodesta 2016 alkaen. Juttuja kirjoittelen pääasiassa pelipuolelle, mutta myös leffapuolella voi nimeni näkyä. Pidän eniten seikkailupeleistä, joissa voi edetä hiippailemalla, enkä koskaan lakkaa puhumasta Jurassic Parkista ja Metal Gear Solidista. Olen vannoutunut konsolipelaaja, jonka suosikkipelejä ovat esimerkiksi Outer Wilds, Death Stranding ja The Last of Us Part II."

Muropaketin uusimmat