UUSIMMAT

Entiset Criterion-miehet kehittävät henkistä jatkoa Burnout-sarjalle

04.10.2015 18:00 | Juho Anttila

Burnout-sarjan autopelit edustavat parhaimmillaan arcadekaahailun sitä ihan kirkkainta kärkeä. Pelejä kehittänyt ja turhista rönsyistä karsittu Criterion on kuitenkin nyttemmin suunnannut katseensa kohti hieman erilaisia pelikokemuksia. Osa vanhoista Criterion-kehittäjistä haikailee silti Burnout-meiningin perään.

Entiset Criterion-pomot Alex Ward ja Fiona Sperry ovat pistäneet pystyyn itsenäisen pelistudion nimeltä Three Fields Entertainment. Studion ensimmäinen, ensi keväänä ilmestyvä peli tulee olemaan moninpelattava urheilupelikokemus, mutta sen jälkeen katse suunnataan kohti upouutta autopeliä.

Tekijät ilmoittavat tahtovansa kehittää henkistä jatkoa Burnout-pelisarjalle. Luvassa on siis vauhtia, muita kadulla liikkujia ja paljon törmäyksiä. Epäselvää sen sijaan on, mikä Burnout-sarjan peleistä tulee toimimaan uuden kaahailukokemuksen suurimpana inspiraationa. Erinomainen Burnout Paradise esitteli hienon avoimen maailman, kun sarjan aiemmat osat puolestaan nojasivat hieman erilaiseen rakenteeseen.

Joka tapauksessa uusi ajopeli, kun se sitten joskus julkaistaan, tullaan näkemään PC:llä sekä PlayStation 4 – ja Xbox One -konsoleilla. Lisäksi pelin tulee tukemaan PlayStation VR – ja Oculus Rift -virtuaalitodellisuuslaseja.

Lähde: Videogamer

Lisätietoja: Three Fields Entertainmentin kotisivu

Lisää aiheesta

Burnout-kehittäjä Criterionin perustajat jättivät studion

Burnout-kehittäjä Criterion enää varjo entisestään

Criterion hylkäämässä ajopelit

Muropaketin uusimmat