UUSIMMAT

Entropia Universe – kaunein ja realistisin massiivimoninpeli?

26.07.2007 15:35 | Jukka O. Kauppinen

Ruotsalainen pelikehittäjä MindArk ilmoittaa tehneensä sopimuksen Crytekin CryENGINE 2 -pelimoottorin käytöstä Entropia Universe –massiivimoninpelissä. Luvassa onkin melkoista visuaalista tykitystä.

Saksalainen Crytek-pelitalo ei ole tehnyt montaakaan peliä, mutta jo pelkkä Far Cry virittelyineen riitti tekemään putiikin maailmankuuluksi. Ei vähiten aivan häikäisevän upean grafiikkaenginen johdosta. Niinpä firman uuden pelimoottorin iskeminen PC-massiivimoninpeliin tulee taatusti tarjoamaan kaunista katseltavaa verkkopelaajille.

MindArk ja Crytek kertovat aloittaneensa Entropian ja CryENGINE 2 –teknologian yhdistämisen. Projekti valmistunee joskus 2008 kesällä. CryENGINE 2 löytyy myös Crytekin työstämästä Crysis-toimintapelistä, joka ilmestyy aikanaan EA:n kautta.

Lähde: http://www.marketwire.com/mw/release.do?id=754668

http://www.entropiauniverse.com/

Keskustelu

+ kehittyminen
+ mahdollisuus saada rahaa ilman oikean rahan riskeeraamista
+ rahat saa omalle tilille
+ toimii netin kautta eli voi olla yhteydessä muihin pelaajiin ja tehdä asioita kavereiden kanssa
+ ei varsinaista tavoitetta
– joskus iskevä lagi ( yleensä ymmärettävää jos toimintaa on paljon ympärillä )
– yleensä rahaa menee enemmän kuin tulee ( ei koske minuun :) )

Arvosana pelaajalta: 9+

Itsekkin olen pelannut k.o ”peliä” varmaan yhtäpitkään kun Zap , harmi vaan että Mindark muuttuu vuosi vuodelta ahneemmaksi..noh niinkun jo tuli edellä mainittua pitäähän heidänkin jotain tienata. Eniten ottaa pattiin parempien aseiden ja varusteiden hinnat jotka ovat jo vuosia sitten karanneet ns .käsistä. Parempaa samantyyppistä peliä odotellessa tahkoan edelleen entropiaa..

Odotan tätä uutta moottoria innolla :)
Itse olen tuolla Entropiassa viettänyt jo useamman vuoden ja viihdyn edelleen erittäin hyvin :) Kaipa syynä on että Entropia kehittyy jatkuvasti.

-Zap

P.S. Ikävä kuulla että Erkolle on jäänyt huono maku suuhun.

Project Entropiaa tuli hakattua puolisen toista vuotta sitten.

Omakohtaiset kokemukset eivät olleet miellyttävät. Lagia oli ja se johtui ymmärtääkseni serveristä eikä niinkään omasta nopeudesta. Eli hahmo hypähti välillä useita kymmeniä metrejä taaksepäin juostessaan.

Grafiikkaan muutokset tulevat kohottamaan pelin ulkonäön uusiin svääreihin, mutta ei se grafiikka kuitenkaan pelasta huonoa peliä.

Peli (oli ainakin silloin) näennäisesti ilmainen, eli aloitukseen ei tarvinnut rahaa. Kuitenkin rahaa panostamatta aloitus oli mielettömän pitkäveteinen ja kävi todellakin työstä. Tavaroiden nopea tuhoutuminen ja todella huonot pudotukset (rahaa ja tavaraa sai möröiltä) takasivat sen että pelaaja tuhlaa aina enemmän kuin saa.

Noh, eihän se MindFu.. sori, MindArk hyväntekeväisyyttä tee.

jep, itse olen ainakin jo ehtinyt kyllästymään siihen että painetaan attack, jonka jälkeen kytätään sormet ja hiiret taika/juoma nappuloilla.

”Ja täytyy toivoa että Conanin tuoma reaaliaikainen taistelu otetaan käyttöön muissakin MMO peleissä.”

Mitäköhän tuolla tarkoitetaan, onhan nyky MMO peleissä kaikki taistelut reaaliaikaisia ?

Toisaalta, huomioi toki että pelienginehän on kunkin omalla koneella. Eihän serverin ja pelaajan välillä grafiikkaa liiku, vaan dataa asioista, olennoista ja ihmisistä. Eli grafiikan määrä ja näyttävyys ei ole vaikuta kaistaan.
ELLEI sitten serveriltä ladata hiljakseen tekstuureita tai karttoja taustalla.

ans kattoo paljo tällanenki vie kaistaleveyttä :D
Conan tuntuu olevan jo sellainen MMO että vaatii jo koneelta ja letkulta tehoja. Ja täytyy toivoa että Conanin tuoma reaaliaikainen taistelu otetaan käyttöön muissakin MMO peleissä.

Muropaketin uusimmat