UUSIMMAT

Epic Games on sopinut oikeusjutun 14-vuotiaan Fortnite-pelaajan kanssa

04.12.2017 22:11 | Muropaketin toimitus | 1

Epic Games haastoi käräjille 14-vuotiaan Fortnite-pelaajan tämän pelihuijausten vuoksi,  ja nyt osapuolet ovat päässeet sopimukseen oikeussalin ulkopuolella.

Fortnite-verkkopelin kehittäjä Epic Games oli haastamassa 14-vuotiasta pelaajaa käräjille, koska tämä oli käyttänyt huijausohjelmia pelissä pärjätäkseen. Nyt tapaus on päätynyt osapuolten väliseen sopimukseen joka tehtiin oikeussalin ulkopuolella.

14-vuotiasta superrikollista on nyt kielletty viiden tuhannen dollarin sakon uhalla käyttämästä minkäänlaisia laittomia ohjelmia pelissä. Epicin mukaan kyseinen pelaaja oli suljettu pelin ulkopuolelle yhdeksän kertaa. Tämän kiertäminen onnistui rekisteröitymällä peliin uudella tunnuksella. Teiniä epäillään lisäksi oman huijauskoodin kirjoittamisesta sekä siitä, että hän olisi kannustanut muitakin pelaajia käyttämään huijauksia.

Aiemmin tällä viikolla pelistudio ilmoitti, ettei heillä ollut käsitystä huijaajan iästä, kun he kertoivat haastavansa pelaajan käräjille.

Vaikuttaa hyvin selvästi siltä, että Epic Games haluaa pitää Fortniten Battle Royale -pelitilan reiluna ja hauskana kaikille pelaajille. Se on sulkenut pelin ulkopuolelle tuhansia huijaajia ja haastanut kaikkein härkeimpiä näistä käräjille.

Fortnite on saataville pc:lle, Playstation 4:lle sekä Xbox Onelle.

Keskustelu

Esimerkkihän tuosta pikku niljakkeesta olisi pitänyt tehdä ja vetää raskaimman kautta paskaa niskaan, vaikka olisi mennyt loppuelämä pilalle.

Muropaketin uusimmat