Uusimmat

Epic Games Store kasvoi viime vuodella miltei tuplaten – nämä pelit olivat vuoden 2021 suosituimmat

28.01.2022 11:46 Muropaketin toimitus

Epic Games on julkaissut infografiikkaa yhtiön kauppapaikkansa kasvusta viime vuodelta.

Yhtiön mukaan Epic Games Store -kauppapaikka sai vuoden 2021 aikana yli 34 miljoonaa uutta käyttäjää, ja kokonaismäärä on parhaillaan yli 194 miljoonaa henkilöä. Palvelun päivittäisen aktiivikäyttäjien piikki on niin ikään ollut huikeat 31,1 miljoonaa käyttäjää.

Palvelussa on saatavilla 917 peliä, mikä on käytännössä tuplaten vuoden takaisesta tilanteesta. Yhtiön palveluun valui myös viime vuoden aikana 840 miljoonaa dollaria, joista peräti 540 miljoonaa dollaria käytettiin yhtiön omiin julkaisuihin, kuten Fortniteen.

Kauppapaikan vuoden 2021 suurimmat pelit olivat silti Final Fantasy VII Remake, Hitman III, Grand Theft Auto V, Far Cry 6 sekä Chivalry II.

Vuoden 2022 osalta Epic lupaa jatkavansa viikoittaisten ilmaispelien jakelua käyttäjille, mikä on osoittautunut perin toimivaksi tavaksi kasvattaa palvelun käyttäjämääriä. Muihin parannuksiin lukeutuvat lataustenhallinta, paremmat suodattimet ja järjestelymahdollisuudet omaan katalogiin sekä oman pelikirjaston näkeminen myös Epic Games -launcherin ulkopuolelta.

Tänä vuonna lisättäviä ominaisuuksia ovat myös peleihin käytettyjen tuntien tuominen julki, käyttäjävetoiset arvosanat ja kyselyt, pelihubit sekä pelien välinen chat-toiminto.

Muropaketin uusimmat