UUSIMMAT

Erinomainen Ori and the Blind Forest laajenee ja erikoisversioistuu

08.08.2015 12:00 Juho Anttila

Aivan erinomaisen ihastuttava ja välillä vaikeudellaan raivostuttavakin Ori and the Blind Forest on yksi parhaista tasohyppelypeleistä aikoihin. Alkuperäisessäkin pelissä riittää tutkittavaa ja etsittävää, mutta niille, jotka ovat jo Orin kahlanneet läpi viimeistä nurkkaa myöten, on tarjolla mukavia uutisia. Peli nimittäin laajenee vielä tämän vuoden aikana.

Laajennus pompsahti julkisuuteen ensin Larry ”Major Nelson” Hrybin toimesta. Tämä twiittasi laajennuksen ilmestyvän Xbox One -konsolille ja Windows 10 -käyttöjärjestelmälle. Epäselväksi jäi, sivuutetaanko vanhemmat Windows-versiot kokonaan vai onko Windows 10 -käyttöjärjestelmän korostaminen vain osa Microsoftin markkinointikikkailua.

Myöhemmin pelin kehittäneen Moon Studiosin Thomas Mahler ja Gennadiy Korol kertoivat, että peli saa itse asiassa Definitive Edition -uusintajulkaisun. Tuore versio pitää sisällään runsaasti uusia alueita ja pelimekaniikkoja. Julkistus jätti hieman epäselväksi sen, saavatko Orin jo omistavat ladattua uuden sisällön itselleen halvemmalla. Todennäköistä on, että uudet alueet saa ostettua itselleen myös DLC-muodossa.

Lähde: Eurogamer

Lisätietoja: Pelin kotisivu

Lisää aiheesta

Mulkaisu – Ori and the Blind Forest

Arvostelussa peli, josta tulee hyvä mieli: Ori and the Blind Forest

Ori and the Blind Forest (PC, Xbox 360, Xbox One)