UUSIMMAT

Erinomaista co-op-räimettä ja muuta kivaa helmikuun PS Plus -ilmaispeleissä

28.01.2016 13:00 | Miikka Lehtonen

Helmikuu kolkuttelee jo ovella ja sitä myöten on aika jännätä, mitä ilmaispelejä PlayStation Plus -tilaajat tulevatkaan saamaan. Viimeisten kuukausien aikana valikoima on jättänyt monet pelaajat kylmiksi Sonyn keskittyessä tarjoilemaan pienempiä indie-pelejä PlayStation 4 -väelle.

Tämä trendi ei muutu tässäkään kuussa ainakaan, sillä kuukauden PlayStation 4 -ilmaispelit ovat mainio Helldivers ja Nom Nom Galaxy. Nom Nom Galaxy vaikuttaa hyvin hämärältä rakentelupelin ja tower defencen yhdistelmältä, mutta sen on tehnyt lukuisista erinomaisista peleistään tunnettu PixelJunk, joten tuskin se täyttä tuubaa on. Helldivers, sen sijaan, se ei taatusti ole tuubaa, vaan eräs viime vuoden parhaista co-op-räimeistä. Haluatteko tiivistetyn version? Starship Troopers. Pelatkaa, nauttikaa.

Muussa valikoimassa huomio taas kiinnittyy Persona 4 Arena Ultimaxiin, joka on helposti lähestyttävä ja sikanätti tappelupeli hillittömän hyvän Persona 4:n hahmoilla. Halluista tarinaa, jättihirviöitä psyykeen pimeältä puolelta ja muuta kivaa. Hyvä peli!

Esiinnostokvartettimme viimeinen peli on Nova 111, joka on peli minun makuuni. Se kun on vuoropohjainen peli, jossa lennellään mystisen planeetan syövereissä väistelemässä vihollisia ja tekemässä tiedettä. Vaikuttaa kiintoisalta, mutta eipä tullut ostettua aiemmin. Hyvä niin!

Lähde: Sony