Uusimmat

eSports-spektaakkeli livenä elokuvateatterien jättikankaalla

08.06.2015 16:00 Jukka O. Kauppinen

Finnkinon elokuvateatterien suurilta kankailta on ihasteltu elokuvien lisäksi myös konsertteja ja muita megatapahtumia livenä. Nyt tähtäimessä on ihan uusi kohderyhmä, sillä kankailta voi ihastella pian myös eSports-turnauksia.

Ensimmäinen eSports-matsi on 28. heinäkuuta nähtävä Esports in Cinema: All Work All Play. Ilta alkaa The Pursuit of eSports Glory –dokumentilla, joka vie katsojat seuraamaan Intel Extreme Mastersin yhdeksättä kautta, kansainvälistä pro-gaming –kiertuetta.

Dokumentin perään nähdään huikea eSports All-Star -spektaakkeli suorana satelliitin välityksellä Kölnistä.

Esports in Cinema -tapahtumat nähdään Finnkinolla Helsingin Tennispalatsissa, Turun Kinopalatsissa ja Tampereen Plevnassa 28.7. klo 21.00.

E-sport -sarja jatkuu elokuun 23. päivänä suorana Kölnistä lähetettävällä ESL One Cologne 2015 –tapahtuman Counter-Strike: Global Offensive –finaaleilla.  Liput tapahtumaan tulevat myyntiin myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.

Esports in Cinema -sarja koostuu liveotteluista ja yksinomaan elokuvateattereille tuotetusta, lajin ytimeen johdattelevasta erikoissisällöstä. Ottelusarjan ovat tuottaneet ESL ja By Experience, globaali elokuvateattereiden live-sisältöjen jakelija.

Lisätietoja: www.finnkino.fi

Muropaketin uusimmat