Euro Truck Simulator 2 laajenee Skandinaviaan ensi kuussa, mutta ei Suomeen [video]

06.04.2015 18:00 Miikka Lehtonen

Euro Truck Simulator 2:ssa on jotain maagista. Se fiilis, kun edessä aukeaa loputon tie, korvissa soi ranskalainen poppi ja voi vain rentoutua ja keskittyä ajamiseen. Hyvä peli. Ja kohta virtuaalirekkamiehet pääsevät ajamaan pitkin Skandinavian teitä.

Euro Truck Simulator 2:n kehittäjät ovat jo jonkin aikaa puhelleet tulevasta Skandinavia-laajennuksestaan, mutta tähän saakka sillä on ollut vain hämärä paikka tulevaisuuden sumuissa. Nyt sumut ovat hälvenemässä, sillä SCS Software on paljastanut, että Skandinavia-lisäosa julkaistaan 7.5.

 

Tiimin edustajat selittivät samaan syssyyn, että yksi lisärin julkaisua hidastanut tekijä on ollut se, miten valtavasti erilaista kamaa Skandinaviasta löytyy. Erilaisten maisemien ja rakennusten mallintamiseen on mennyt valtavasti aikaa ja tiimi kehuu, että uusiin malleihin ja niiden tekstuureihin käytetty aika on ylittänyt jopa alkuperäisen Euro Truck Simulator 2:n työmäärän.

Tässä kohtaa onkin sitten hyvä heittää vettä innokkaimpien suomalaiskuskien niskaan, sillä SCS Software on ottanut Skandinavia-DLC:hensä sen aika perinteisen näkemyksen, jonka mukaan Suomi ei teknisesti ottaen kuulu Skandinaviaan. Eikä meidän raittejamme myöskään DLC:ssä nähdä. Modaajat ovat toki jo aikaa sitten lisänneet Suomenkin peliin, joten moista himoitsevat voivat säästää rahansa.