Euro Truck Simulator 2 laajentuu – tavoitteena World of Trucks

16.07.2013 23:45 | Jukka O. Kauppinen

SCS Software on työstänyt pitkään melkoiseksi pelialahäiriöksi kasvanutta jättisuosittua simulaattorisarjaansa, jossa ajellaan mitä erilaisimmilla isoilla kulkuneuvoilla pitkin poikin Eurooppaa. Euro Truck Simulator 2:een julkaistiin äskettäin mittava 1.4-päivitys, jonka jälkipeleissä onkin sitten mennyt tovi, kun megapätsiä on viilattu toimivaan kuntoon.

1.4:ää viilataan edelleen julkisten betojen kautta ja onpa peli viskattu Steamin kesäaleenkin, josta se ainakin kirjoitushetkellä löytyy ihan kohtuulliseen 14,99 euron hintaan.

Isoja rekkahommia on kuitenkin luvassa vieläkin isommassa mittakaavassa, sillä kunhan 1.4 on saatu kunnialla valmiiksi, niin SCS tarttuu toden teolla rekkapelin seuraavan painoksen kehitykseen. Työnimi projektille on World of Trucks ja kuten kuvitella saattaa, kyseessä on online-pelimaailma, jossa pelaajat voivat rekkailla yhdessä niin pelissä kuin sen ulkopuolellakin.

Aikatauluja World of Trucks –projektille ei ole vielä annettu, mutta ETS2:n 1.4:n jälkeen luvassa on jonkinlainen pätsi, jossa peliä ruvetaan tuunaamaan verkkoympäristöön soveltuvaksi.

Lisätietoja: http://blog.scssoft.com/

Lisää aiheesta

Euro Truck Simulator 2 (PC)

Scania Truck Driving Simulator: The Game (PC)

Euro Truck Simulator (PC)

Muropaketin uusimmat