Uusimmat

EverQuest täytti kahdeksan vuotta, myyntiin juhlapainos

19.03.2007 13:25 Jukka O. Kauppinen

Sony Online julkaisee massiivimoninpeli EverQuestin kahdeksanvuotissyntymäpäivän kunniaksi komean juhlapainoksen nimeltään EverQuest: The Anniversary Edition. 23. huhtikuuta julkaistava juhlapainos pakkaa yhteen kaikki peliin julkaistut laajennukset.

EverQuest on melkoinen sissi pelimaailmassa, sillä vaikka pelille on jo julkaistu virallinen jatko-osa, niin pelaajia riittää niin paljon ettei Sony voi nykäistä peliveteraania verkosta. Niinpä se viihdyttää edelleen suurta ja uskollista pelaajamäärää, kenties jopa houkuttelee pariinsa uusiakin verkkoseikkailijoita.

1999 julkaistusta EverQuestista kasvoi verkkoseikkailujen kingin, Ultima Onlinen, pahin kilpailija, joka lopulta myös ohitti esikuvansa. Verant Interactiven luoma verkkopeli kasvoi lopulta koko verkkopelien genren edelläkävijäksi ja suurempienkin trendien luojaksi.

Ja yhä se vain jaksaa, vaikka EverQuest II julkaistiin jo ajat sitten ja muitakin verkkopelejä piisaa netin joka oksalla. Veteraania ei olla ajamassa alas vieläkään, sillä synttäripainoksen myötä Sony julkaisee peliin maaliskuusta lähtien uutta sisältöä, kaikille hahmoille suunnattuja tehtäviä ja muuta mukavaa.

Loppua ei tunnu olevan näkyvissä, sillä ”EverQuest tarjoaa pelaajille enemmän sisältöä kuin mikään muu verkkopeli ja jatkaa yhä kasvuaan”, ainakin Sony Onlinen varatoimitusjohtaja Michel Lustenbergerin mukaan.

Anniversary Edition pakkaa yhteen kaiken kahdeksan vuoden aikana tehdyn sisällön, mikä numeraalisesti tarkoittaa muun muassa 16 rotua, 16 hahmoluokkaa, 375 tutkittavaa aluetta ja päälle 50 000 erilaista esinettä.

http://www.everquest.com/

Vanhaa hardcorea vai uusmuotista söpöilyä?

Katso tilanne vastaamatta