UUSIMMAT

Evil Geniuses -toimitusjohtaja Peter ”ppd” Dager palaa Dota 2 -pelaajaksi

04.01.2017 19:22 | Muropaketin toimitus

Esports-organisaatio Evil Geniusesin uusi toimitusjohtaja ehti olla sivussa aktiivisesta Dota 2-pelaamisesta vain pari kuukautta. Nyt Peter ”ppd” Dager on ilmoittanut palaavansa kilpapelaamiseen uuden joukkueen kanssa.

Tuoreen twiitin mukaan tauko on ohi, sillä Dager on muodostanut uuden WanteD-joukkueen eteläkorealaisen mid-pelaaja Kim ”QO” Seon-yeopin sekä ruotsalaisen Rasmus ”Chessie” Blomdinin kanssa.

Mukana joukkueessa ovat myös kanadalaiset Bill ”Boris” Oliverin sekä Jio ”Jeyo” Madayag.

Peter ”ppd” Dagerin mukaan uuden joukkueen ei ole tarkoitus harjoitella täysipäiväisesti, vaan ideana on osallistua muutamiin online-turnauksiin ja katsoa mihin joukkueen rahkeet riittävät. WanteDin ensimmäisenä tavoitteena on ppdn mukaan päästä mukaan The Kiev Major-turnaukseen.

WanteD-joukkueen pelaajista Kim ”QO” Seon-yeop on ppdn ohella lähiaikojen turnaustulosten perusteella menestynein pelaaja. QOn edustama korealaisjoukkue MVP. Phoenix voitti esimerkiksi Pro Gamer League 2016:n sekä sijoittui jaetulle 5.-6. sijalle The International 6-turnauksessa.

Bill ”Boris” Oliver on vasta Dota 2 -uransa alussa. Hänen aiemmin edustamansa Team Freedom on pelannut lähinnä puoliammattilaisille joukkueille tarkoitettuja pikkuturnauksia. Sen parhaaksi sijoitukseksi jäi 5-8. sija The Boston Major-turnauksen alkuerissä.