The Evil Within 2:n pelitrailerissa on verta, lonkeroita ja äärimmäistä selviytymiskauhua

13.09.2017 08:06 | Muropaketin toimitus | 322

Psykologisella kauhulla ryyditetty peli julkaistaan perjantaina 13. lokakuuta PS 4:lle, Xbox Onelle ja pc:lle.

Sebastian Castellanoksella ei pyyhi hyvin.

Ensiksi erittäin salainen ja mystinen järjestö nimeltä Mobius vei tältä kaiken, jopa tytärtä myöten. Nyt Sebastian joutuu jälleen pahaan paikkaan mielenterveydensä rippeiden kanssa, sillä pelastaakseen tyttärensä hänen on tehtävä yhteistyötä samaisen järjestön kanssa. Ainoa tie ulos vie takaisin sisään äärimmäisten kauhujen maailmaan.

Koska kyse on selviytymiskauhusta, ei tässä pelissä pärjätä pelkällä voimalla, sillä panoksia on (totta kai) rajoitetusti. Ainoaksi ratkaisuksi jää varjoissa piileskely sekä pakoon juokseminen niin kovaa kuin jaloista vain lähtee.

The Evil Within-pelit ovat japanilaisen Shinji Mikamin käsialaa. Mikami on toiminut ohjaajana ensimmäisessä Resident Evil-pelissä (1996) sekä sen uusioversiossa. Myöhemmin hän palasi ohjaamaan neljännen Resident Evilin. Mikami on sittemmin perustanut oman pelistudion The Evil Withiniä varten, jonka hän uhkasi olevan viimeinen peli jonka hän tekee. Kaikeksi onneksi pelien kehittäminen maistuu miehelle, sillä The Evil Within 2 vaikuttaa pelitrailerinsa perusteella kaikin puolin toimivalta kauhuseikkailulta.