Evolution kuoli, mutta elääkö DriveClub sittenkin?

26.04.2016 14:00 | Juho Anttila

PlayStation 4 -konsolin kovin suppean autopelitarjonnan surullisen hahmon ritari, DriveClub on kokenut takaiskun toisensa jälkeen. Kun Sony hiljattain ilmoitti pistävänsä peliä kehittäneen Evolutionin lihoiksi, oli moni valmis julistamaan DriveClubin lopullisesti kuolleeksi. Nyt näyttää siltä, että DriveClub elää sittenkin.

Pelin työn alla ollut virtuaalitodellisuusversio, DriveClub VR on nimittäin ilmestynyt pohjoisamerikkalaisen pelien ikärajoja määrittelevän komitean listoille. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että joku taho on pelin listalle ilmoittanut, vaikka kehittäjästudio onkin suljettu.

DriveClub VR:ää ei olla julkistettu virallisesti missään vaiheessa, mutta peliä on näytetty suljettujen ovien takana median edustajille. Lisäksi hieman Evolutionin sulkemisen jälkeen studion vanhempi yhteisövastaava Jamie Brayshaw vihjasi, että peli jatkaa elämäänsä toisen tiimin hoteissa. Samanaikaisesti Codemasters on napannut Evolution-tiimin siipiensä suojiin, joten myös Evolutionin tarina jatkuu, tosin uudella, vielä paljastamattomalla nimellä.

Lähde: Videogamer

Lisätietoja: www.playstation.com/en-us/games/driveclub-ps4

Lisää aiheesta

Loppuiko Driveclubin taru? – Sony yllätyssulki kehittäjän

Driveclub saavutti kahden miljoonan myydyn pelin rajapyykin

Driveclub-parka – Sonyn ajopeli kompasteli valmiiksi, tehtiin kahdesti uusiksi matkan varrella