UUSIMMAT

Fable Legends luottaa onlineen ja moninpeliin

20.08.2013 22:06 Jukka O. Kauppinen

Lionhead Studios viilaa parhaillaan ihan uutta Fable-seikkailupeliä, joka uskaltautuu hieman eri suuntana kuin ne aiemmat tutut Fablet. Ja onneksi ihan eri suuntaan, kuin se eräs Fable, Josta Ei Puhuta.

Fable Legendsissä on näet paitsi ripaus roolipeliaineksia, myös ennen kaikkea online-toimintoja ja moninpelipuuhaa. Peli ei ole varsinaisesti online-seikkailu, mutta siinä on reilusti aiempaa enemmän online-puolta ja neljän pelaajan co-op-moninpeli. Ja mikä kovinta, meininkiin pääsee viidennenkin pelaajan voimin – pahiksena!

Legendsissä on näet moninpelattava kamppailupuoli, jota voi pelata yksinkin tekoälykaverien kanssa, mutta parhaimmillaan meininki lienee neljän kaverin kanssa. Vastassa on pääpahiksen johtamia örkkejä ja otuksia, jotka pelaajan pitäisi nujertaa.

Pahis voi kuitenkin olla myös yhden ihmispelaajan ohjaama! Ja mikäs sen riemukkaampaa! Pahispelaaja asettelee kentälle örkkejään  ja otuksiaan, minkä jälkeen otuksia ohjataan sankaritiimin niskaan ja yritetään tehdä kivoja – tai siis kauheita! – ansoja. Olkoon pimeyden voima kanssasi!

Tarinallisesti Fable Legends sijoittuu ajassa taaksepäin, kauan ennen ensimmäisen Fablen tapahtumia.

Pelistä lisää juttua GamesComin jälkeen!

Lisää aiheesta

Ensimmäinen Fable tehdään uusiksi 

Fable 3 (PC) 

Fable II (360) 

Fable: The Journey – fanit väittävät tykkäävänsä, uskoako vai ei? 

Muropaketin uusimmat