Fable Legendsin moninpelibeta alkaa lokakuussa

13.08.2014 22:00 Jukka O. Kauppinen

Fable-seikkailupelit ovat välillä ihastuttaneet, välillä vihastuttaneet. Ja siitä Kinect-Fablesta ei kuulkaa puhuta kuin portaiden alla pimeässä komerossa kynttilän lepattavassa valossa. Se oli niin hirveä veto, ettei Tero Lehtiniemikään suostunut pelaamisen jälkeen kirjoittamaan arvostelua. Kummitusjuttukamaa.

Fable Legends onneksi näyttää kiinnostavammalta. Ainakin Unreal Engine 4 loitsii upeita visuaaleja, vaikka tarinasta nyt ei mitään vielä tiedetäkään, sen enempää kuin varsinaisesta pelattavuudesta. Moninpelipuoli kuitenkin näyttää kiinnostavalta, sillä legendsointi on tehty tukemaan neljän pelaajan mainiota seikkailemista, jonka taisteluissa viides kieromielinen ihminen voikin ottaa ohjat käsiinsä ja komentaa örkkimörkkejä. Vaikuttaa kivalta, sen mitä tähän mennessä olen nähnyt.

 

Tätä moninpelailua aletaan testimään kunnolla 16.10.2014 alkavassa betassa, johon voi jo nyt hakeutua.

Lisätietoja: http://www.fablelegends.com/

Lisää aiheesta

Fable Legends –ensikosketus – ole pahis, mätki kavereitasi 

Fablen suunnanmuutos tapahtuu ilahduttavaan suuntaan, joskin ainakin toistaiseksi olemme vielä epätietoisia siitä kuinka tämä ihan täsmällisesti ottaen tapahtuu. Pelissä on kuitenkin ainakin jonkin verran enemmän roolipeliaineksia, ja ehkäpä vieläkin enemmän online-moninpelijuttuja.