UUSIMMAT

Fable Legendsissä saa olla pahis!

13.09.2013 13:15 Jukka O. Kauppinen

JOK kävi äskettäin tutustumassa Lionhead Studiosin parhaillaan työstämään Fable Legends –seikkailupeliin – ja äijä veikkaa ainakin, että kyllä Fable: The Journeyn pohjattomasta suosta on päästy jo ylös. Ja hauskaltahan tämä vaikuttaa, etenkin kun seikkailemaan pääsee myös kaverien kanssa – ja taisteluissa pahiksenroolissa voi olla ihminenkin!

Asiat, jotka olivat muissa Fableissa kansantaruja ja legendoja, ovatkin nyt ihan täyttä totta. Tosin eivät sentään ihan kaikki, sillä onhan Albionissa historiaa vielä kauemmaskin. Mutta ei nyt ihan kaikkea kerralla, vai mitä?

Aikakautta kuvaillaan synkäksi ja mysteeriseksi, ja vaikka ajassa onkin menty taaksepäin, on maailma täynnä vieläkin vanhempia muinaisia raunioita. Tähän aikaan ihmiset ovat vielä jokseenkin sivuroolissa suuressa maailmankuvassa. He eivät ole mikään valtiasrotu, vaikka nousukkaita ovatkin. Ihmiset piileskelevät suojaisissa kylissään, joista ei noin vain uskaltaudutakaan ulos. Mutta ne jotka uskaltautuvat, he ovat tietenkin suuria sankareja. Oikein rohkelikkoja. Niitä, joista legendoja taotaan.

Eräs pelimaailman tärkeimmistä tukikohdista on Brightwatchin kaupunki, joka on täynnä jos jonkinlaisia tarinoita. Siellä on eeppisiä hahmoja, traagisia tarinoita ja tehtäviä, joiden parissa voi niin hullutella kuin nauttia kunnon seikkailullisista elämyksistäkin.

Lue koko artikkeli: Fable Legends –ensikosketus – ole pahis, mätki kavereitasi

Lisää aiheesta

Fable III (PC, Xbox 360)

Fable II (360) 

Fable: The Lost Chapters (pc)

Xbox Live Arcade -pelit testissä (osa 5) 

Xbox Live Arcade – pikkupelien paratiisi 

Muropaketin uusimmat