UUSIMMAT

Facebook-seikkailu Dragon Age Legends betassa

02.02.2011 15:57 | Jukka O. Kauppinen

EA avasi betatestin uudelle Facebook-roolipelilleen Dragon Age Legends. Peli sijoittuu Dragon Age II -roolipelin maisemiin ja tarjoilee isomman version tyylistä taistelua, hahmonkehittelyä ja cooppipelattavaa.

Bonuksena Legendsiä pelaamalla voi tienata hyödyllisiä lisäesineitä, jotka voi saada käyttöönsä varsinaisessa Dragon Age II:ssa.

Dragon Age II julkaistaan maaliskuussa, samoihin aikoihin kuin myös Dragon Age Legends. Betaa pelaavat pääsevät seikkailemaan valmiissa pelissä ennen muita, keräten näin elintärkeää mainetta ja kunniaa.

Hae betaan: https://beta.dragonagelegends.com/

Lisää aiheesta

Dragon Age II:ssa on elokuvan verran videota

Dragon Age II:n ensimmäinen lisäri esiteltiin jo nyt: The Exiled Prince  

Dragon Age 2 -ennakko (PC, PS3, Xbox 360)

Kaikesta erinomaisuudestaan huolimatta Origins kärsi taitojärjestelmän suhteen hieman samanlaisesta runsaudenpulasta kuin ensimmäinen Mass Effect. Loppua kohden pelaajan arsenaalista löytyi hirveä määrä taitoja, joita ei edes käytetty. Kakkososa yksinkertaistaakin taitopuujärjestelmää olennaisesti, mutta määrä on silti pidetty riittävän tuntuisena.

Pikaisen testauksen perusteella eniten niin sanottua rakkautta vanhoista hahmoluokista ovat saaneet roguet. En Originsissa oikein koskaan syttynyt niille, mutta uusilla ominaisuuksilla näistä heiveröisistä pikku takatuuppareista on saatu astetta varteenotettavampi vaihtoehto. Esimerkiksi vihollisen selkäpuolen hakemisesta ei enää tarvitse välittää: backstab teleporttaa automaattisesti pahiksen selkämykseen ja suorittaa toivottavasti mahdollisimman kuolettavan yllätysiskun. Lisäksi vorot voivat nykyään esimerkiksi loikata pois vaaran keskeltä.

Muropaketin uusimmat