UUSIMMAT

Fallen Earth -nettiropen tekijöistä irtisanottiin 75 prosenttia

06.05.2010 11:36 | Jukka O. Kauppinen

Massiivimoninpeli Fallen Earth on ajautunut nopeasti vaikeuksiin julkaisunsa jälkeen. Tekijä Icarus Studio on potkinut Fallout-henkisen morppinsa tekijöistä kolme neljännestä pihalle.

Peli julkaistiin vain kuutisen kuukautta sitten, mutta ankara morppikilpailu on jo jättänyt jälkensä. Icarusilla peliä työstää enää vain 28 pelitekijää plus tukihenkilöstöä.

Fallen Earth sijoittuu apokalypsin jälkeiseen pelimaailmaan vuoteen 2156. Kulkutauti shiva on tappanut 99 % ihmiskunnasta ja henkiin jääneet koettavat selviytyä parhaansa mukaan pelastaen menneen maailman salaisuuksia. Pelaajat saavat valita puolensa joko uuden maailman rakentajista tai niiden joukoista, jotka ajavat vain omaa etuaan muista vähät välittämättä.

Lisätietoja: Fallen Earth.

Lue myös

Arvostelu: Whispered World (PC)

Indie-pelintekijät harrastavat hyväntekeväisyyttä

Johda mangusteja lappilaisessa aavikkopelissä

Maistuisiko psykologinen kauhupeli? Entä ilmaiseksi?

Keskustelu

Nyt tuli RESPEC!!! Kesti varmaan niin jumalattoman kauan et pelaajat katosivat —> potkut, Vois palata takas peliin jos meiän klaani on vielä pystyssä koska tuli clan wars. Kai sitä endgameekin tulee lisää kun nyt level 50 max. Ja uusi alue tuli. Et eiköhän niitä sectoreitakin tule lisää.

Olihan se alussa loistava, mutta niinhän ne lähes kaikki nettiropet…

Paska läsähti vasta lopputasoilla.

@4 Kiitos tilannearviosta, sittenpä ei tullut mitään menetettyä :)

Ihan rehellisesti sanottuna, sanon että peli oli aivan persiistä. Kankea kuin kaikkonen ja tylsä kuin kukkaruukullinen kakkaa. Paskankin haisto kyllä jo pitkältä, mutta pitihän se varmistaa ja katsoa.

Pieni surullinen uutinen, vaikkei juuri tätä ole tullut kokeiltua. Mekaniikka vaikutti kiinnostavalla, ei vain genre satu nappaamaan. Minne morppaajat katoavat — odottelemaan seuraavaa sukupolvea? Jopa Sen Suuren kasvu on tiettävästi pysähtynyt, ilmeisesti vain EVE ja DF ovat oikeassa kasvussa.

Muropaketin uusimmat