Uusimmat

Fallout 4 -modi muuttaa pelaamisen todelliseksi eloonjäämistaisteluksi

17.10.2016 19:00 Tuukka Hämäläinen

fallout-fallout4-frostmod-001

Alpha-vaiheessa oleva Fallout 4 -modi Frost muuttaa pelikokemuksen tehtävien suorittamisesta pelkäksi eloonjäämiskamppailuksi.

Jos kaipaat uudenlaista Fallout 4 -pelikokemusta, kannattaa kenties kokeilla parhaillaan kehitteillä olevaa Frost-modia. PC Gamerin esittelemä modi on ladattavisa alpha-versiona, ja sen voi käydä asentamassa Nexus Modsista.

Frost sijoittuu aikaan Fallout-pelien historiassa, kun ydinpommit ovat juuri pudonneet ja maailma on täydessä kaaoksessa. Modissa ei suoriteta tehtäviä, vaan tavoitteena on yksinkertaisesti pysyä elossa ympäristössä, jota PC Gamer kuvaa erittäin vaaralliseksi: Modissa ei voi edes nousta maan päälle ilman kaasunaamaria ja liikkuminen tapahtuu enimmäkseen metrotunneleissa. Tarjolla on myös uusia, voimakkaampia vihollisia.

YouTube-käyttäjä KottabosGames pelaa Frost-modia alla olevalla videolla.

Fallout 4
Kaikki jutut aiheesta

Tuukka Hämäläinen

"Olen kirjailija ja toimittaja, joka on avustanut Muropakettia vakituisesti vuodesta 2016 alkaen. Juttuja kirjoittelen pääasiassa pelipuolelle, mutta myös leffapuolella voi nimeni näkyä. Pidän eniten seikkailupeleistä, joissa voi edetä hiippailemalla, enkä koskaan lakkaa puhumasta Jurassic Parkista ja Metal Gear Solidista. Olen vannoutunut konsolipelaaja, jonka suosikkipelejä ovat esimerkiksi Outer Wilds, Death Stranding ja The Last of Us Part II."

Muropaketin uusimmat