UUSIMMAT

Fallout 4 ja Shelter saivat virallisia ja fanipäivityksiä

25.04.2016 20:45 | Jukka O. Kauppinen

Sekä fanit että Bethesda ovat olleet aktiivisia Fallout-rintamalla. Fallout 4 sai peräkanaa kaksikin pätsiä ja myös mobiiliherkku Fallout Shelteriä viriteltiin.

Fallout Shelterin 1.5 -päivitys tuo mukanaan muun muassa uusia asukkien kustomointimahdollisuuksia ja mahdollisuuden pistää turha roina palasiksi. iPhone 6/6s Plus -käyttäjille löytyy myös 3D Touch -tuki.

Fallout 4 sai sekin 1.5 -päivityksensä virallisen betan, jonka myötä peliä on fiksailtu ja viilailtu vähän joka puolelta. Lisäksi uusi Survival-pelitila tekee seikkailemisesta ydinkaupungeissa entistäkin haastavampaa. Mitä sitä suotta koko ajan tallentelemaan, etenkin jos sattuu tykkäämään uusista pystyyn tappavista sairauksista. Oh nom!

Beta-pätsin voi ladata Steamin Settings/Betas-valikon Fallout 4 -valinnan kautta. Myös laajemman modaamisen ja sisällönrakentamisen mahdollistava Creation Kit on parhaillaan betatestissä, mutta ei ladattavissa.

Jos virallisten pätsien odottelu tuskastuttaa, niin fanien tekemä oma päivitys korjaa ”sadoittain bugeja tehtävistä, NPC-hahmoista, objekteista ja teksteistä.”

Lisätietoja: Unofficial Fallout 4 Patch

Lisätietoja: Fallout Shelter Android / Fallout Shelter iOS

Lisää aiheesta

Terminatorit hyökkäsivät Falloutiin

Fallout Shelter (iOS)

Fallout 4 muuttuu aivan armottomaksi

Ilkeät robotit hyökkäävät Fallout 4:ään – pelasta Commonwealthin asukkaat

Fallout 4 (PC, PS4, Xbox One)