UUSIMMAT

Fallout 4:n lisäri korjattiin PlayStationilla nopeammaksi ja karummaksi

05.06.2016 10:00 | Juho Anttila

Fallout 4 on iso peli, jossa riittää nähtävää ja koettavaa. Vaikka nykykonsoleissa riittääkin muskelia, on laajuus niille välillä vaikea pala pyöritettäväksi, etenkin, jos ruutu täyttyy näyttävistä graafisista efekteistä. Näin kävi uudelle Far Harbor -lisärille, jonka tunnelmaa luova sumuefekti on pistänyt pelin PlayStation 4 – ja Xbox One -konsolit niin sanotusti kyykkyyn.

Lisäri pyöri julkaisuajankohtanaan Xbox One -konsolilla 20-30 fps:n ruudunpäivitysnopeudella tavoitellun tasaisen 30 fps:n sijaan. PlayStation 4 -konsolilla tilanne oli vielä huonompi, sillä ruudunpäivitysnopeus tipahti tyypillisesti 20 fps:n kohdalle, joskus jopa 15 fps:ään saakka. Nyt ongelma on korjattu PlayStation 4 -konsolin puolella.

Virallinen päivitys on työn alla, mutta ongelman voi korjata jo poistamalla lisärin ja lataamalla sen uudestaan. 30 fps:n ruudunpäivitysnopeus ei kuitenkaan irtoa ilmaiseksi, sillä Far Harbor -lisärin tunnelmalle oleellista sumuefektiä on heikennetty selvästi. Lienee kuitenkin pieni hinta sulavasta pelikokemuksesta. Bethesda ei ole vielä kertonut, onko myös Xbox One -versio saamassa vastaavaa päivitystä.

Lähde: Eurogamer

Lisätietoja: www.fallout4.com

Lisää aiheesta

Fallout 4 -modit saivat valtavan vastaanoton Xbox Onella

Uusia pelejä muinaisella mustavalkotelkkarilla – Fallout 4 näyttää ihanan tunnelmalliselta

Fallout 4 saa valtavan tarinamodin, paikkana Seattle

Muropaketin uusimmat