Fallout: New Vegas paljastaa salaisuuksiaan

19.02.2010 11:43 | Jukka O. Kauppinen

Meidän raukoilla rajoillamme ei ole vielä paljoa vilauteltu seuraavan Fallout-roolipelin olemuksesta, mutta jotkut suuren maailman edustajat ovat nähneet peliä jo vähän enemmänkin.

Fallout-fanaatikkojen No Mutants Allowed -tukikohdassa pelin ennakoita on koottu yhteen. Jos peli kiinnostaa, piipahda lueskelemassa hypeä.

Peli ilmestyy 2010 syksyllä PC:lle, Xbox 360:lle ja PS3:lle.

Klikkaa kuvaa, lue jutut:

Lisätietoja: http://www.bethsoft.com/

Lisää aiheesta

Fallout: New Vegas tänä vuonna

Huhupartio: Fallout: New Vegas lainailee Dragon Agen ideoita?

Katso: Fallout New Vegasin ensimmäinen traileri

Lue myös

Arvostelu: Star Trek Online (PC)

Civilization 5 julkistettiin – kuvien kera

Heavy Rain -seikkailua tutkittiin kauhun ja sarjamurhaajien kautta

Ubisoftin uusi DRM-systeemi on juuri niin kamala kuin pelkäsimmekin

Keskustelu

Vieläkin ihmettelen, miksi kaikki haukkuvat Fallout 3:sta. Mielestäni se on paras peli mitä on ikinä tehty. Ja kyllä, olen pelannut Fallout 1 & 2:sta. Ja niin innolla odotan New Vegasia :)

7. Kyllä Bethesda pitää tätäkin narun nokassa. Eivätkä varmasti suostu myöntämään millään tasolla, että F3:ssa olisi ollut mitään parannettavaa.

Otan sanani takaisin, kyllä tuo kuulostaa pirun paljon paremmalta. Toivottavasti ei jää vain puheiksi nuo ominaisuudet, vaikka Obsidianiin luotankin niin Bethesda julkaisijana kuulostaa niin.. No sanotaan vaan että Bethesda saisi mennä takaisin tekemään niitä Elder Scrollejaan, mieluusti vielä Morrowindin tyyliin niin niitä jaksaisi pelaillakin.

”We want to offer people something that feels familiar but has new elements to it – more of an extension of Fallout 3 than a complete reinvention it.”

Voi paska. Jumalauta jos nuokin kössii tuon pelin ja tekee siitä räiskinnän niin meikältä palaa pelihousut..

Vähän pelottaa että välittääkö tämä saman fiiliksen kun Fallout 3. Siis välittääkö sen tunteen uudestaan. Aina löytyi jotain uutta ja ihmeellistä ja ensimmäisen Deathclawin tavatessani kusin melkein housuihin. Nyt kuitenkin on jo hyvät kamat jne. ja tiedän miten siinä kannattaa pelata niin mietityttää että onko New Vegasissa riittävän paljon sitä uutta.

Ainoa peli mitä tältä vuodelta odotan.. Ja on jo ennakkotilattu, tosin jos sieltä on tulossa CE niin täytyy perua tuo aiempi tilaus tai tilata molemmat :p Huomattavasti paremmalta kyllä vaikuttaa kuin F3, vaikka samaa engineä käyttääkin..

Hyvän kuuloisia muutoksia/uudistuksia kyllä ainakin artikkelissa mainittiin. Hankintaan tämä mahtaa mennä ja tiedon lisääntyessä mahdollisesti ihan ennakkotilaukseenkin asti.

Näytti kyllä huomattavasti houkuttelevammalta tuo artikkeli kuvineen kuin flopannut ensitraileri.

Mutantti peruukki päässä aiheutti pientä repeilyä :D Kyllä tämä varmaan tulee jossain välissä hommattua, toivottavasti tämä tulee loppumaan täysin erilailla kuin F3 teki -.-

Muropaketin uusimmat